تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/14 - 08:24
کد خبر: 541453

تلاش برای حضور همه سلایق در نمازجمعه یک هنر است

تلاش برای حضور همه سلایق در نمازجمعه یک هنر است

فرماندار دشتی با اشاره به نقش و جایگاه نماز جمعه در انسجام اجتماعی و فرهنگی گفت: نماز جمعه یک قرارگاه فرهنگی ثابت در طول ۴۷ سال گذشته بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا مقاتلی دوشنبه شب در نشست تجلیل از اعضای ستاد نماز جمعه شهرستان دشتی اظهار کرد: در سال ۱۳۵۸ با تدبیر امام راحل، دستور اقامه اولین نماز جمعه در کشور صادر شد و این تصمیم از همان ابتدا تأثیر قابل توجهی در استمرار نگاه مردمی به انقلاب اسلامی داشت.

وی افزود: نماز جمعه تنها یک آئین عبادی نیست، بلکه میعادگاه عبادی سیاسی و اجتماع است؛ قرارگاهی فرهنگی که در طول بیش از چهار دهه، نقش پررنگی در گرد آوری مردم ایفا کرده است.

فرماندار دشتی با تأکید بر کارکردهای فرهنگی و وحدت‌آفرین نماز جمعه خاطرنشان کرد: در طول ۴۷ سال گذشته، با وجود همه فراز و نشیب‌ها، نماز جمعه به‌عنوان قرارگاهی ثابت، باعث ماندگاری ارتباط مردم با ارزش‌های انقلاب شده است.

مقاتلی با اشاره به انسجام اجتماعی در حوادث اخیر گفت: در جنگ اخیر که نمادی از همبستگی ملی بود، شاهد جلوه‌های شکوهمندی از وفاق و همدلی مردم بودیم.

وی افزود: الحمدالله وفاق و انسجام و همدلی مناسبی در سطح شهرستان وجود دارد که همه وظیفه داریم در جهت تثبیت و تقویت آن تلاش کنیم.

فرماندار دشتی همچنین از مشارکت فعال دستگاه‌های اجرایی در این حوزه تقدیر کرد و گفت: ۲۲ دستگاه اجرایی در برگزاری نماز جمعه در سطح شهرستان همکاری دارند که این مهم می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق در کشور مطرح شود.

وی از همراهی‌ها و حمایت‌های ائمه جمعه شهرستان تقدیر کرد و گفت: هماهنگی و همدلی ایجادشده میان مجموعه‌های دولتی و حوزه‌های فرهنگی نظیر نماز جمعه سرمایه‌ای گران‌بهاست که باید تقویت و حفظ شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top