تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/14 - 11:53
کد خبر: 541506

همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی بزرگداشت علامه مصباح برگزار می‌شود

همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی بزرگداشت علامه مصباح برگزار می‌شود

دبیر همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی بزرگداشت علامه مصباح از برگزاری این رویداد علمی در دی‌ماه سال ۱۴۰۴ با مشارکت مؤسسه امام خمینی (ره) و شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین فولادی پیش از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی به مناسبت بزرگداشت علامه مصباح یزدی اظهار کرد: همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی به مناسبت گرامیداشت روز علوم انسانی اسلامی و بزرگداشت مرحوم علامه محمدتقی مصباح یزدی (قدس سره)، ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این همایش با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و به میزبانی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود، گفت: هدف اصلی از برگزاری این همایش، تبیین مبانی نظری و ابعاد کاربردی علوم انسانی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی است و همچنین بزرگداشت علمی و معرفتی مرحوم علامه مصباح یزدی که از پیشگامان تحول در این عرصه بودند.

دبیر همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی افزود: موضوعاتی همچون فلسفه علوم انسانی اسلامی، اخلاق اسلامی، علوم تربیتی اسلامی، روان‌شناسی اسلامی، جامعه‌شناسی اسلامی، اقتصاد اسلامی، حقوق اسلامی، علوم سیاسی اسلامی و مدیریت اسلامی از جمله محورهای علمی این همایش هستند که مقالات علمی و پژوهشی در این زمینه‌ها مورد بررسی قرار خواهند گرفت و همچنین یکی از محورهای ویژه این همایش، بررسی منظومه فکری، آثار و خدمات علمی مرحوم علامه مصباح یزدی (ره) خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فولادی با اشاره به جزئیات فرآیند علمی این رویداد گفت: مهلت ارسال چکیده مقالات تا اول شهریورماه ۱۴۰۴ و مهلت ارسال اصل مقالات تا اول آبان‌ماه تعیین شده است و علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را از طریق سامانه الکترونیکی همایش ارسال کنند. داوری و ارزیابی علمی آثار توسط کمیته علمی همایش و هیئت داوران تخصصی در هر محور انجام خواهد شد و مقالات برگزیده در قالب مجموعه مقالات علمی منتشر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین فولادی با بیان اینکه این همایش فرصتی مهم برای هم‌افزایی علمی میان پژوهشگران حوزه علوم انسانی اسلامی است، گفت: امیدواریم این رویداد بتواند گامی مؤثر در تعمیق و توسعه گفتمان علوم انسانی اسلامی و نیز انتقال میراث علمی و معرفتی علامه مصباح به نسل جدید نخبگان و محققان باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top