تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/14 - 22:26
کد خبر: 541610

استاندار آذربایجان شرقی: از تولید به هر قیمتی حمایت می کنیم

استاندار آذربایجان شرقی: از تولید به هر قیمتی حمایت می کنیم

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: در شرایط بحرانی انرژی، حفظ چرخه تولید و اشتغال اولویت اول است، حتی اگر به قیمت تعطیلی موقت ادارات تمام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی بعدازظهر سه شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به عنوان پایان بخش برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی» این هفته با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از تولید گفت: در شرایط ناترازی برق، اگر لازم باشد برای استمرار فعالیت کارخانه‌ها، ادارات را تعطیل خواهیم کرد.

وی با اشاره به نقش مهم واحدهای تولیدی در توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی، اظهار داشت: حمایت از تولیدکننده و کارآفرین نباید تنها در حرف باشد، بلکه باید با تصمیمات اجرایی و جسورانه از تولید پشتیبانی کنیم؛ اگر قرار باشد در شرایط خاص برق صنایع قطع شود، این به معنای توقف تولید و از بین رفتن اشتغال است و ما نباید اجازه دهیم چرخ تولید از حرکت بایستد.

وی افزود: در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز تأکید کرده‌ام که هر مشکلی که واحدهای تولیدی دارند و در حیطه اختیارات استانداری قابل حل است، باید شناسایی، طرح و پیشنهاد مشخص برای آن تدوین شود تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود؛ مسائلی هم که نیازمند پیگیری در سطح ملی است، با جدیت از طریق مرکز دنبال خواهیم کرد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت تغییر نگاه مدیران نسبت به تولید، تصریح کرد: مدیران باید خودشان را جای کارآفرین بگذارند و با همین رویکرد، از همه ظرفیت‌های قانونی، منابع استانی و اختیارات خود برای حل مشکلات تولیدکنندگان استفاده کنند و در این راستا هیچ توجیهی برای بی‌تفاوتی نسبت به مسائل تولید قابل قبول نیست.

وی میزان اشتغال را یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها در بررسی مشکلات واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت: اولویت ما حفظ اشتغال و جلوگیری از رکود در واحدهای فعال است. در همین راستا، در جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، وضعیت اشتغال واحدها به‌عنوان یک معیار کلیدی در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ می‌شود.

سرمست با اشاره به چالش‌های آبی استان خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی با تنش آبی مواجه بوده و سیاست کلی ما بر این است که آب مورد نیاز واحدهای صنعتی از طریق پساب تأمین شود. در همین راستا، پروژه خط انتقال آب ارس به تبریز نیز با جدیت پیگیری می‌شود تا از منابع جایگزین برای تأمین پایدار آب استفاده کنیم.

وی افزود: واحدهای تولیدی استان در سخت‌ترین شرایط، حتی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، تولید را متوقف نکردند و به فعالیت خود ادامه دادند؛ این روحیه جهادی باید برای ما مسئولان الهام‌بخش باشد تا در کنار تولیدکنندگان، برای رفع موانع تلاش کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی»، با حضور در چهار واحد تولیدی، از نزدیک در جریان روند فعالیت و مشکلات آن‌ها قرار گرفت و گفت: امروز علاوه بر این بازدیدها، پرونده ۱۳ واحد صنعتی نیز در جلسه کارگروه بررسی و تصمیمات مهمی در حوزه‌های بانکی، مالیاتی، گمرکی، انرژی و محیط زیست اتخاذ شد که در راستای تسهیل فعالیت این واحدها اجرا خواهد شد.

سرمست در پایان تأکید کرد: پشتیبانی از تولید یک وظیفه جمعی است و همه دستگاه‌ها باید با رویکردی عملیاتی، در جهت رونق تولید و حمایت از کارآفرینان گام

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روز بزرگداشت حافظ +عکس
پزشکیان: برای خدمت به مردم حاضریم از زندگی خود بگذریم
پزشکیان: برای خدمت به مردم حاضریم از زندگی خود بگذریم
تداوم سیاست‌های خصمانه انگلیس علیه ایران
افزایش مصرف CNG پس از اجرای نرخ سوم بنزین
موضع‌گیری ۲۹ کشور از جمله انگلیس و آمریکا علیه ایران
کریمی: اولین رویداد «شب علم» در دانشگاه بجنورد برگزار می‌شود
واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد
واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد
واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی آغاز شد
اعلام حدنصاب قبولی آزمون‌های علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی، پیش‌کارورزی
باغ‌موزه دفاع مقدس دانشگاهی برای تربیت نسل آینده است
صالحی: شعر حافظ صدای ماندگار ایران در گستره تمدن فارسی است
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مومنی: دو سند همکاری بین ایران و آذربایجان تدوین می‌شود
آغاز مراسم یادروز حافظ در حافظیه شیراز
جشن ازدواج دانشجویی سال ۱۴۰۵ دانشگاه علوم پزشکی تهران +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top