تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/19 - 21:40
کد خبر: 542013

مهاجرانی:

حذف ۴ صفر از پول ملی تصویب شد

 حذف ۴ صفر از پول ملی تصویب شد

سخنگوی دولت از مصوبه هیئت وزران درباره حذف ۴ صفر از پول ملی خبر داد و گفت: این مسئله برای اجرا، اطلاع‌رسانی کامل خواهد گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز خبرنگار، با اشاره به مباحث مطروحه در جلسه امروز دولت بیان کرد: در جلسه امروز دولت گزارشی از در واقع سفر رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و 12 سند همکاری در سفر امضا شده و در سطح بسیار عالی تشریفات آن برقرار شده است.

وی افزود: نکته دیگر موضوع بحث و بررسی تفویض اختیارات به استانداران بود که همچنان نکاتی باقیست که نیازمند بررسی بیشتر است و به جلسات آتی موکول شد.

سخنگوی دولت درباره کریدور زنگزور نیز گفت: وزیر امور خارجه توضیحاتی در این‌باره مطرح کرد و موضوع در عین حال که موضوع مهمی نیست ولی قبلاً هم گفته شده که جمهوری اسلامی ایران به حفظ تمامیت ارضی کشورهای همسایه و به‌هم نخوردن نقشه منطقه از یک‌سو و از سوی دیگر موضوعی که بسیار برای ما مهم است که اینکه صلح و ثبات در تثبیت شود.

مهاجرانی درخصوص احتمال و امکان تعطیلی‌ها برای موضوع صرفه‌جویی در مصرف آب و برق نیز گفت: چنانچه استانداران محترم تصمیم به تعطیلی استان‌ها بگیرند، با توجه به پیشنهادی که بخش خصوصی داشت، قرار شد تعطیلی‌هایی که اعمال خواهند کرد برای روز شنبه باشد و تصمیم این مسئله با استانداران است.

وی به مسئله کمبود اتوبوس در کشور اشاره کرد و گفت: علاوه بر ظرفیت دستگاهی در داخل کشور تولید می‌شود، مجوز واردات 2000 اتوبوس نو هم به تصویب رسید و جزئیات آن در آینده اعلام خواهد شد.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: در جلسات اخیر دولت آیین‌نامه رتبه‌بندی سطح فعالیت صندوق‌های تضمین غیردولتی به تصویب رسید و هم‌چنین افزایش سرمایه شرکت ملی پتروشیمی ایران و آیین نامه تبصره 8 ماده 10 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات انبار غیر منقول بود هم به تصویب رسید. در جلسه یکشنبه گذشته اصلاح جریمه‌ها و سایر حد نصاب‌های ریالی تعیین شده اصلاح اساسنامه جامعه حسابداران رسمی را به تصویب رساندیم و هم‌چنین اصلاح ساختار کارگروه ملی زیارت و مشخص شدن اعضای کارگروه نیز در دولت به تصویب رسیده بود.

مهاجرانی در ادامه درخصوص موضوع حذف 4 صفر از پول نیز گفت: امروز موضوع حذف 4 صفر از پول ملی در دولت مطرح شد و به تصویب دولت رسید. بر این اساس، واحد پول ما «تومان» و «قران» خواهد بود. البته این مسئله در زمان اجرا برای مردم تبیین خواهد شد و تا مدتی دو پول خواهیم داشت  تا اجرا کامل شود. هم‌چنین باید گفت این موضوع از سال 86 شروع شد و در دولت‌ها و مجالس رفت و برگشت داشت و در جلسات بعدی مفصل‌تر درباره آن توضیح خواهیم داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top