تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/05/20 - 10:47
کد خبر: 542042

این تحریک مستقیم نظامی است

این تحریک مستقیم نظامی است

کره شمالی با وجود نشانه‌هایی از کاهش تنش‌ها، نسبت به تلافی در برابر رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کره شمالی یک رزمایش بزرگ مشترک برنامه‌ریزی‌شده توسط ارتش‌های کره جنوبی و آمریکا را «تحریک مستقیم نظامی» خوانده و با وجود نشانه‌های کاهش تنش در مرز تحت رهبری جدید در سئول، نسبت به اقدام متقابل هشدار داده است.

«نو کوانگ چول» وزیر دفاع کره شمالی گفت ارتش این کشور «ماموریت مطلق» دارد که امنیت ملی را در برابر رزمایش ۱۱ روزه و گسترده کره جنوبی و آمریکا که به گفته او تهدیدی واقعی و خطرناک است، دفاع کند.

او امروز دوشنبه در بیانیه‌ای که از طریق خبرگزاری دولتی کی‌سی‌ان‌ای منتشر شد، گفت: «نیروهای مسلح جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره‌شمالی) با رزمایش جنگی آمریکا و کره جنوبی با رویکردی کامل و قاطعانه برای اقدام متقابل برخورد کرده و به طور جدی حق حاکمیت خود را اعمال خواهند کرد.»

وزیر دفاع کره‌ شمالی گفت این رزمایش‌ها که به بهانه دفاع در برابر تهدیدات برگزار می‌شود، مدرک دیگری از نیت تقابلی این دو کشور است که دشمنی را افزایش داده و امنیت این منطقه را بیش از پیش بی‌ثبات می‌کند.

کره شمالی همواره رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و آمریکا را محکوم کرده و برخی تمرین‌های گذشته را «تمرین» برای جنگ هسته‌ای در شبه‌جزیره کره خوانده و پیونگ‌یانگ در واکنش به این تحولات، مجموعه‌ای از آزمایش‌های موشکی و تمرین‌های توپخانه‌ای واقعی انجام داده است.

کره جنوبی و آمریکا هفته گذشته اعلام کردند که رزمایش سالانه از ۱۸ اوت آغاز خواهد شد تا کنترل فرماندهی و بسیج نیروها را بر اساس یک راهبرد امنیتی ارتقاءیافته، در برابر تهدید فزاینده جنگ هسته‌ای از سوی کره شمالی آزمایش کنند.

با این حال، این متحدان اعلام کردند بخش عمده‌ای از رزمایش میدانی به دلیل شرایط آب‌وهوایی به ماه آینده موکول و به طور جداگانه برگزار خواهد شد. این تعویق به طور گسترده ناشی از تمایل رئیس‌جمهور لیبرال کره جنوبی، «لی جه میونگ» که در انتخابات زودهنگام ماه ژوئن پیروز شد، برای کاهش تنش با پیونگ‌یانگ تلقی شد.

روابط میان دو کره رقیب در سال‌های اخیر به یکی از خصمانه‌ترین نقاط خود رسیده بود، زیرا کره شمالی با نگاهی به تحرکات سئول، به توسعه توانمندی‌های هسته‌ای ادامه داده و روابط نظامی خود با روسیه را به شکل چشمگیری تقویت کرده است.

در حالی که پیونگ‌یانگ به طور علنی پیشنهادهای مجدد لی جه میونگ و واشنگتن برای گفت‌وگو را رد کرده، اقداماتی انجام داده که به عنوان پاسخ به برخی اقدامات کره جنوبی برای کاهش تنش‌ها تلقی شده است.

کره جنوبی روز شنبه اعلام کرد که مشاهده کرده نیروهای نظامی کره شمالی برخی بلندگوها را در مرز برچیده‌اند، آن هم چند روز پس از آن که سئول نیز تجهیزات مشابهی را که تبلیغات را به آن سوی مرز پخش می‌کرد، برچیده بود.

در همین حال یک مقام وزارت اتحاد کره جنوبی که مسئول روابط میان دو کره است، گفت: کره شمالی به نظر می‌رسد که در انتقاد از رزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی لحنی ملایم‌تر به کار برده است.

سخنگوی وزارت اتحاد دو کره، امروز دوشنبه در یک نشست خبری گفت: «پیونگ‌یانگ به نظر می‌رسد که بیشتر بر بیان موضع خود درباره رزمایش‌ها متمرکز است تا تهدیدهای نظامی.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خبر بد عربستان برای رونالدو
مسؤولان هم کنار ما باشند
بیانات رهبر شهید انقلاب درباره شهادت خودشان‌
جنگ ستاره‌ها در نیمه‌نهایی؛ مسی برابر کین برای رویای قهرمانی
نقش «خون در برابر خون» و «ترامپ را می‌کشیم» بر ۲ دیوارنگاره پایتخت
پاسخ تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به ایرانشهر را خواهیم داد
جدول خاموشی برق پایتخت تکذیب شد
موج‌های پیاپی عملیات نصر و صاعقه
نخستین ماهواره راداری در آستانه رونمایی
مجلس طرح مدیریت تنگه هرمز را تصویب خواهد کرد
نفت ایران طبق سازوکارهای پیشین فروخته می‌شود
تهران و سگ‌های بلاصاحب، از گلایه شهروندان تا اقدامات شهرداری
شهادت ۷ نفر از کارکنان نیروی زمینی ارتش در بمپور
سنتکام از پایان تجاوز خود به ایران خبر داد
تیم ملی تکواندو بانوان ایران به مدال برنز رسید
اگر تنگه هرمز و باب‌المندب همزمان بسته شوند، چه می‌شود؟
خونخواهی رهبر شهید، مسیر عبور از تنگناهاست
با تفاهم می‌خواستید جنوب لبنان را نجات دهید، جنوب ایران شبیه جنوب لبنان شد
پایان تفاهم، پایان یک توهم بود
امتحانات نهایی در استان‌های جنوبی همزمان با حملات و ناامنی، عادلانه نیست
استمرار تفکر برجامی در جنگ وجودی و خسارت‌های جبران‌ناپذیری به بار می‌آورد
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
شهادت رهبر انقلاب نقطه آغاز خلق یکی از پرافتخارترین صفحات تاریخ انقلاب و جهان بود
منادی رئیس کمیسیون آموزش و پرورش باقی ماند
اجرای طرح «دانشگاه عاری از دخانیات» مؤثر بوده است/تشکیل شبکه کاهش آسیب و پیشگیری دردانشگاه
ثبت و انتقال تجربه، از بزرگ‌ترین خدمات علمی به نسل‌های آینده است
هماهنگی دستگاه‌ها و شبکه ملی آزمون برای برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵
کارنامه عملکرد دانشگاه‌ها تا یک ماه آینده صادر می‌شود
تأخیر در پرداخت وام‌های دانشجویی به دلیل مشکلات بانکی
توصیه رئیس دانشگاه علامه درباره گفتگو با هوش مصنوعی
آمار دانشجویان به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید
قطع برق آزمون‌های مجازی دانشگاه شریف را لغو کرد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top