تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/05/22 - 13:48
کد خبر: 542173

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در پی سخنرانی اخیر رئیس جمهور؛

شکستن زنجیر پالس ضعف!

شکستن زنجیر پالس ضعف!

مردم ایران، که با عزمی راسخ و روحیه‌ای مثال‌زدنی، از استقلال و کرامت خود در برابر سلطه‌گران دفاع می‌کنند، مردمان کره‌جنوبی یا ژاپن نیستند که پس از ضربه خوردن تسلیم شوند، بلکه ملتی هستند که با هر ضربه، اراده‌شان برای خرد کردن دشمن استوارتر می‌گردد. شناخت عمیق این مردم و درک جهان‌بینی متفاوتشان، لازمه‌ی تصمیم‌گیری‌های درست در مسئولیت خطیر خدمتگزاری است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در پی سخنرانی اخیر آقای پزشکیان، بیانیه‌ای منتشر کرده‌ است. متن یادداشت به شرح زیر است:

در این لحظات حساس که جمهوری اسلامی ایران با چالش‌های پیچیده و چندوجهی روبروست، و در حالی که فشارهای خارجی به اوج خود رسیده است، هر کنشی از جانب مسئولین کشور به ویژه شخص رییس جمهور، که نشان از ضعف یا سردرگمی در موضع‌گیری‌‌ آن‌ها نسبت به استقلال کشور عزیزمان داشته باشد، حتی از سر ناآگاهی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. چنین رویکردی، نه تنها صلابت ملت و نظام را خدشه‌دار می‌کند، بلکه می‌تواند دشمن را به ارزیابی‌های اشتباه و اقدامات جسورانه‌تر ترغیب نماید.

در برهه کنونی که کشور با چالش‌های پیچیده داخلی و فشارهای فزاینده بین‌المللی مواجه است، تحلیل دقیق و موضع‌گیری مسئولانه مقامات عالی‌رتبه نظام، از اهمیت حیاتی برخوردار است. این بیانیه با هدف تبیین ضرورت انسجام راهبردی و صیانت از منافع ملی در قبال تحولات اخیر، تدوین گردیده است.

اظهارات اخیر، به ویژه در مواجهه با تهدیدات خارجی و تحریم‌ها، نیازمند بازنگری جدی در راهبردهای کلان نظام است. تغییر لحن از مواضع مقتدرانه به ادبیاتی که می‌تواند تلویحاً به “کوتاه آمدن” یا “تسلیم” در برابر فشارهای بیرونی تعبیر شود، نه تنها با جایگاه رفیع مسئولان همخوانی ندارد، بلکه پتانسیل تضعیف روحیه ملی و ارسال پیام “ضعف” به دشمن را داراست. این تناقضات، سردرگمی در سیاست خارجی را دامن زده و می‌تواند اعتماد عمومی را در شرایطی که کشور بیش از هر زمان دیگری به وحدت و امید نیاز دارد، مخدوش سازد.

ملت ایران، با تکیه بر علم، دانش و روحیه مقاومت و ایستادگی تاریخی خود، مسیر بازسازی و پیشرفت را تنها راه حفظ استقلال و اقتدار خویش می‌داند. بیان گزاره‌هایی مبنی بر بی‌فایده بودن مقاومت و اجتناب‌ناپذیری تهاجم، در تضاد با این روحیه است و نباید از تریبون‌های رسمی تئوریزه گردد. پاسخ به جنایت، بسیج تمامی امکانات ملی برای احقاق حق و گرفتن تقاص تاریخی است.

بنیان‌های نظم کنونی جهان، با ستمگری و تبعیض، حقوق اولیه ملت‌ها از جمله حق حیات، پیشرفت و دسترسی به دانش صلح‌آمیز را نادیده می‌گیرد. رویدادهایی چون جنایات بی‌وقفه در غزه که با وتوی قدرت‌های بزرگ مصونیت می‌یابد، گواهی بر این بی‌عدالتی عمیق است.

تاکیدات مقام معظم رهبری بر پیگیری حقوقی و قضایی جنایات استکبار جهانی، در راستای افشای ماهیت این نظم و بسترسازی برای “نظم نوین و عادلانه” است. کسانی که همچنان به این نظم رو به افول پایبندند و راه حل مشکلات را در ادغام در آن می‌جویند، باید پاسخگو باشند که چگونه می‌توان از نظامی که برای نابودی ملت‌ها به میدان آمده، انتظار استیفای حقوق را داشت؟

به عنوان رئیس‌جمهور، مسئولیت پاسداری از عزت، استقلال و شنیدن صدای ملت و رهبری، بر عهده جنابعالی است. ملت ایران، نه جنگ تحمیلی را می‌پذیرد و نه صلح تحمیلی را. سخن گفتن از موضع ضعف و ناتوانی در برابر دشمن، علاوه بر آنکه موجب شادی دشمنان می‌گردد، این برداشت را در مقامات آمریکایی و صهیونیستی ایجاد می‌کند که ما در جنگ، شکست خورده و ترسیده‌ایم و برای همین به دنبال میز مذاکره می‌گردیم. هرچند علاقه به مذاکره در این سال‌ها، نتیجه‌ای جز ترور فرماندهان، دانشمندان و درگیری‌های میدانی برای ملت نداشته است.

مردم ایران، که با عزمی راسخ و روحیه‌ای مثال‌زدنی، از استقلال و کرامت خود در برابر سلطه‌گران دفاع می‌کنند، مردمان کره‌جنوبی یا ژاپن نیستند که پس از ضربه خوردن تسلیم شوند، بلکه ملتی هستند که با هر ضربه، اراده‌شان برای خرد کردن دشمن استوارتر می‌گردد. شناخت عمیق این مردم و درک جهان‌بینی متفاوتشان، لازمه‌ی تصمیم‌گیری‌های درست در مسئولیت خطیر خدمتگزاری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد از نقاط مختلف جزیره قشم
توزیع ۵ هزار بسته معیشتی کمیته امداد تهران آغاز شد
واکنش چادرملو به حذف از آسیا
اقدام خصمانه لندن علیه سپاه بی‌پاسخ نمی‌ماند
تنها از راه دیپلماسی می توان مشکلات با ایران را حل کرد
شنیده شدن صدای سه انفجار در اربیل عراق
اعلام زمان فینال و رده بندی جام جهانی ۲۰۲۶
صدای چند انفجار در اهواز شنیده شد
تصاویر شهدای تیپ ۳۸۸ ایرانشهر که بامداد امروز به شهادت رسیدند
مسی و یاران سه‌شیرها را شکار کردند
راهنمای جامع خرید و تعمیر دوربین سونی؛ چرا شرکت اطمینان بهترین انتخاب شماست؟
علت لکه های قهوه ای فرش(+روش تمیز کردن)
افتتاح حساب بانکی بین المللی برای فریلنسرها و بدون اقامت
کدام مقالات بیشترین شانس چاپ را داشتند؟
شرکت های تولید کننده دستگاه تصفیه آب صنعتی
نحوه تمیز کردن لکه‌های قهوه‌ای مرموز روی فرش
بهترین برند جعبه ابزار چیست؟ مقایسه ۹ مارک برتر بازار ایران + راهنمای خرید
چرا خرید لپ تاپ استوک برای دانشجو می‌تواند انتخاب منطقی باشد؟
خرید و قیمت محصولات آریاکوپلینگ
بهترین ژل شستشوی صورت برای پوست خشک و حساس کدام است؟
نبرد غول‌های گیمینگ: لپ تاپ ایسوس، لنوو یا اچ پی؟ (راهنمای خرید ۱۴۰۵)
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top