تاریخ انتشار: جمعه 1404/05/24 - 14:04
کد خبر: 542275

ورود موج جدید گرما از اواسط هفته

ورود موج جدید گرما از اواسط هفته

بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور امروز جمعه (۲۴ مرداد) در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و همچنین شمال اردبیل بارش‌ پراکنده پیش‌بینی می‌شود. موج جدید هوای گرم از دوشنبه به کشور وارد می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: «امروز در استان‌های گلستان، مازندران، گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی، زنجان و ارتفاعات البرز بارش پراکنده باران به همراه رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. این شرایط جوی در روز شنبه علاوه بر مناطقی که گفته شد به خراسان شمالی و شمال سمنان نیز گسترش می‌یابد. از نیمه هفته آینده نیز دوباره افرایش دما در کشور را انتظار داریم.»

امروز فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های همرفتی در گیلان، مازندران، گلستان، نیمه شرقی آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات استانهای سمنان، تهران، البرز، قزوین و زنجان با هشدار هواشناسی سطح زرد همراه است. احتمال مخاطراتی از جمله احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و جاری شدن روان‌آب، احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی، احتمال صاعقه، احتمال آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها بویژه برون شهری، کاهش موقت دید افقی، وزش باد شدید موقتی، احتمال سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های سبک و صنعت کشاورزی وجود دارد.

فریبا گودرزی افزود: «در ۵ روز آینده نیمه شرقی کشور، بخش‌هایی از مرکز، شمال‌غرب، جنوب، جنوب ‌غرب و دامنه‌های جنوبی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید مورد انتظار است و در مناطق مستعد، موجب خیزش گردوخاک می‌شود.»

ادامه تقویت بادهای ۱۲۰روزه در جنوب خراسان رضوی، نوار شرقی و جنوب خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان با هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است و احتیاط در ترددها به ویژه بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز توصیه می‌شود.

خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای خزر مواج و متلاطم است. بارش پراکنده رگبار باران در ارتفاعات استان تهران و وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی استان تهران پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی تهران ۲۵ و ۳۵ درجه است.

شوش با دمای ۵۲ درجه گرم ترین منطقه کشور

کارشناس سازمان هواشناسی کشور همچنین گفت: «در ۲۴ ساعت اخیر، خنک‌ترین منطقه کشور ایستگاه ۷ توچال در استان تهران با دمای ۸ درجه کرمان و دشت نمدان در استان فارس با دمای ۱۰ درجه و گرم‌ترین منطقه شوش در خوزستان با دمای ۵۲ درجه، هویزه، بستان و آبادان با دمای ۵۱ درجه ثبت شده‌اند.»

به گفته فریبا گودرزی، خنک‌ترین مرکز استان، شهرکرد با دمای ۱۳ درجه و گرم‌ترین مرکز استان اهواز با دمای ۴۹ و قم با دمای ۴۲ درجه گزارش شده‌است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آسانسور روم‌لس یا MRL چیست؟ ۷ مزیت مهم و قیمت آن
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
از خوابگاه‌های ناآماده تا ابهام در سرنوشت ۸ هکتار زمین دانشگاهی
به شما جوانان غیور و همه جوانان قهرمان میهن تبریک می‌ گویم؛ دل ملت بزرگ ایران را شاد کردید
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین؛ رقابت با آمریکا در تجهیزات ناباروری
اعتراضات سراسری «نه به پادشاه» علیه منفور آمریکایی/ ۷ میلیون نفر در ۳۳۰۰ تجمع
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top