تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/05/27 - 13:45
کد خبر: 542512

پزشکیان: در سفر به ارمنستان درباره کریدور شمال-جنوب گفتگو خواهیم کرد

پزشکیان: در سفر به ارمنستان درباره کریدور شمال-جنوب گفتگو خواهیم کرد

رئیس‌جمهور پیش از سفر به ارمنستان و بلاروس اعلام کرد: در ارمنستان درباره کریدور شمال-جنوب گفتگو خواهیم کرد. همچنین، مسیر شرق به غرب فرصتی برای گسترش تجارت خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسعود پزشکان رئیس جمهور قبل از سفر به ارمنستان و بلاروس در فرودگاه مهرآباد تهران، گفت: این سفر در دنباله سفرهایی است که به طور اولویت‌دار ما با کشورهای همسایه خود پیگیر هستیم. طبیعتاً بر اساس سیاست‌های کلی و نظر مقام معظم رهبری همسایگان ما برای ایجاد و توسعه روابط در اولویت هستند.

وی افزود: ما با کشور همسایه و دوستمان ارمنستان یک رابطه قدیمی و راهبردی داریم و همیشه در جریان‌ها سعی شده است که ارتباطات خوبی در مسائل اجتماعی سیاسی اقتصادی و فرهنگی با یکدیگر داشته باشیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: در ایجاد ارتباطات تا جایی که امکان داشته است میان ایران و ارمنستان تسهیلات مورد نیاز مصوب شده و امکان آن فراهم شده است، لذا در این سفر برای اینکه توافقات و ارتباطات خود را ارتقا دهیم، از جمله در خصوص مسیرهای ارتباطی و فرهنگی که می‌توانند راهگشا باشد، به خصوص در خصوص کریدور شمال جنوب گفتگو خواهیم کرد.

رئیس جمهور با اشاره به مسیرهای ارتباطی ترانزیتی اظهار کرد: در رابطه با مسیر ارتباط شرق به غرب طبیعتاً بستر مناسبی برای توسعه روند تجارت و شرق غرب را داشته و به دنبال آن هستیم که آن را گسترش دهیم.

پزشکیان با اشاره به دغدغه حضور شرکت‌های آمریکایی پس از توافق صلح میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در ارمنستان، تصریح کرد: طبیعتاً دغدغه و نگرانی حضور شرکت‌های آمریکایی در منطقه وجود دارد که آنان به نام شرکتی بیایند و بعد به دنبال کارهای دیگری باشند و تاکنون تجربه نشان داده است که این‌ها از همین مسیر وارد می‌شوند و در این رابطه گفتگوهایی در خصوص این دغدغه‌ها و نگرانی‌هایمان با مقامات ارمنستانی خواهیم داشت.

پزشکیان در ادامه خاطرنشان کرد: در خصوص بقیه مسائل از جمله در بخش‌های فنی، مهندسی، ساختمانی، معدنی، هنری، اجتماعی و گردشگری اسناد بسیار خوبی تهیه شده است و قرار است که در آنجا به امضا برسد. این ارتباطات قطعاً افزایش پیدا خواهد کرد به خصوص آنکه آنان جز اوراسیا هستند و ما هم عضو این مجموعه شدیم که این امر می‌تواند به اصلاح مسیر اقتصادی کشور کند.

رئیس جمهور با اشاره به سفر خود به بلاروسی گفت: بعد از سفر به ارمنستان به کشور بلاروسی خواهیم رفت. نگاه آنها و ما در سال‌های اخیر و در بسیاری از مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و علمی خیلی خوب بوده است و این روند می‌رود تا در انتقال فناوری، کشاورزی، صنعت و مسائل مختلف اجتماعی، افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: در اکثر مجامع بین المللی آنها از مواضع جمهوری اسلامی دفاع کردند، از جمله اینکه حملات اسرائیل به کشور ما را محکوم کرده و مواضع تندی در رابطه با تجاوزاتی که در غزه شکل می‌گیرد، داشتند که این‌ها نشان می‌دهد، می‌توانیم با کشورهایی که همسو هستیم، روابطمان را [توسعه دهیم] و در بسیاری از مسائلی که برای ما محدودیت ایجاد کردند با این ارتباطات، این محدودیت‌ها را از بین برده و به یکدیگر کمک کنیم.

رئیس جمهور گفت: در این صورت رشد و ترقی تجارت و فرهنگ رونق بیشتری پیدا می‌کند و قطعاً در آنجا تفاهم نامه‌هایی آماده است که به امضا خواهد رسید و نتایجی که خواهیم گرفت در ایجاد بسترهای مناسب اقتصادی و اجتماعی برای کشور ما مفید خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top