تاریخ انتشار: شنبه 1404/06/01 - 11:34
کد خبر: 542838

وزیر دفاع : یک ابزاری داریم که تاکنون به کار گرفته نشده است

وزیر دفاع : یک ابزاری داریم که تاکنون به کار گرفته نشده است

وزیر دفاع در پاسخ به این سوال که اگر دشمن دچار حماقت مجدد شود، پاسخ ما چه خواهد بود، گفت: قطعا یک ابزاری داریم که تاکنون به کار گرفته نشده است. ما در جنگ تحمیلی اخیر از تجهیزات پیشرفته خود استفاده نکردیم و یکی از آنها موشکی بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با رد اینکه اولویت ایران تنها بر توسعه موشکی متمرکز است، گفت: ما اولویت های دیگری نیز داریم. اگر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به عرصه‌های زمینی و دریایی نیز کشیده می‌شد، از دیگر تجهیزات دفاعی خود استفاده می‌کردیم. ما در تمامی حوزه‌ها برنامه و اولویت داریم و تجربیات این جنگ، اولویت‌های جدیدی به ما داده است.

امیر سرتیپ نصیرزاده در ادامه در تشریح وضعیت توان دفاعی کشور، عنوان کرد: هیچ پدافندی در دنیا غیرقابل نفوذ نیست. نمونه آن، قوی‌ترین سامانه‌های پدافندی مانند پاتریوت و گنبد آهنین بود که در منطقه جغرافیایی بسیار کوچک سرزمین های اشغالی و توسط رژیم صهیونیستی به کار گرفته شد، اما نتوانست به طور کامل از نفوذ حملات جلوگیری کند.

وی با اشاره به وقایع اخیر افزود: ما در بحث پدافندی مقداری در ضربه اول آسیب دیدیم، اما به مرور توانستیم موفقیت‌هایی بدست بیاوریم‌ و در هفته دوم جنگ تحمیلی توانستیم پهپادهای زیادی را سرنگون کرده و موفقیت‌هایی به دست آوریم. این نبرد سنگین، مانند یک تمرین با حریف قوی، تجربیات بسیار ارزشمندی برای نیروهای مسلح ما به ارمغان آورد و قطعاً بر توان دفاعی آینده ما تأثیر مثبت خواهد گذاشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top