تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/06/03 - 23:06
کد خبر: 543037

هاشمیان:

سپاهان را بردیم اما کامل نیستیم و باید بهتر شویم

 سپاهان را بردیم اما کامل نیستیم و باید بهتر شویم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تأکید کرد، تیمش مقابل سپاهان یک بازی متحدانه، هدفمند و نتیجه‌گرا انجام داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  وحید هاشمیان پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار داشت: هر دو تیم بازیکنان بسیار خوبی دارند. تیم سپاهان بازی بسیار خوبی انجام داد، یک بازی جوانمردانه و تا آخر جنگیدند. تیم ما هم یک بازی متحدانه، هدفمند و نتیجه‌گرا انجام داد.

وی در ادامه افزود: شعار من این است، وقتی نتیجه دلخواه ما نبوده، همه چیز بد نبوده است و وقتی نتیجه می‌گیریم، همه چیز خوب نبوده است. ما از پیروزی امروزمان لذت می‌بریم و خوشحالیم که سه امتیاز را گرفتیم، ولی می‌دانیم در روزهای آینده کارهای زیادی پیش رو داریم و باید خودمان را بهتر کنیم و برای بازی بعدی آماده شویم. علاوه بر اینکه از مدیریت باشگاه و بازیکنان تشکر می‌کنم، باید از پیروانی مدیر تیم تشکر لازم را داشته باشم که حمایت همه جانبه از تیم دارد. از همه مهم‌تر امروز کاری که ما انجام دادیم، نتیجه کار تمام اعضای کادر فنی بود. تمام اعضای کادر فنی که هماهنگ شدیم و تمام دستیارانم امروز کمک کردند و از همه آنها تشکر می‌کنم. روز بسیار سنگینی بود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس راجع به عملکرد خوب پیام نیازمند در این بازی توضیح داد: از زمانی که در تیم ملی بودم با او آشنایی کامل دارم. از نظر شخصیتی بسیار حرفه‌ای و تواناست و امروز بازی بسیار خوبی انجام داد. ما خودمان هم بازیکن بودیم، وقتی مقابل تیم‌ قبلی‌مان قرار می‌گیریم ناخداگاه حساسیت‌هایی به وجود می‌آید. امروز هم پیام بازی بسیار خوبی انجام داد. امروز بازی بسیار سنگینی برای او بود؛ هر چند همانطور که گفتم در اواخر بازی هدف ما این بود که در ضدحمله به گل‌های بیشتری برسیم، ولی از موقعیت‌ها نتوانستیم آنطور که باید استفاده کنیم. به هر حال این هم بخشی از فوتبال است. ان‌شاءالله در روزهای آینده روی این مورد هم کار می‌کنیم. هدف ما بهتر شدن در هر بازی است.

هاشمیان در مورد عملکرد حسین ابرقویی در قلب خط دفاعی پرسپولیس نیز تصریح کرد: من تعجب می‌کنم چنین بازیکنی با این کیفیت و توانایی که می‌توانست سال‌ها برای تیم ملی ایران بازی کند، آنطور که باید به او بها داده نشده است. از روزی که وارد تمرین ما شد، بعد از دو سه جلسه در کادر فنی به این نتیجه رسیدیم که بازیکن بسیار بزرگی به تیم ما آمده است. برای من مهمترین چیز توانایی فردی یک بازیکن است؛ نه اسم و نه سابقه. اینها برای ما مهم نیست. هر بازیکنی که توانایی داشته باشد قطعاً به ترکیب ما می‌آید. ابرقویی هم با توان آمد و ما روی او نظر بسیار مثبتی داریم و امیدوارم در آینده با صلاحدید مربی تیم ملی، به تیم ایران کمک کند. این اولین بازی‌اش برای پرسپولیس است و باید افتاده باشد و بیشتر تلاش کند.

وی در واکنش به این موضوع که پرسپولیس امروز عملکرد خوبی نداشت اما نتیجه را به دست آورد، گفت: ما تیم سپاهان را آنالیز و برای این بازی برنامه‌ریزی کرده بودیم. وقتی ما می‌بریم،‌ دلیل بر این نیست که همه چیز خوب بوده است. ما مطمئنیم نکاتی در تیم‌مان وجود داشت که باید آنها را برطرف و پیش‌بینی کنیم تا در بازی‌های آینده اتفاق نیفتد. ما دو بازی انجام دادیم که هر دو مختلف بودند و اصلاً با هم قابل مقایسه نیستند. ما می‌دانستیم سپاهان فشار سنگینی می‌آورد و به همین خاطر روی 15 دقیقه اول برنامه داشتیم. بعد از آنهم می‌خواستیم از وجود علیپور و عالیشاه استفاده کنیم. به نظرم بازی خوبی انجام دادیم، ولی کامل نیستیم و باید بهتر شویم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به سؤالی راجع به اتلاف وقت بازیکنان تیمش نیز خاطر نشان کرد: هدف‌ ما یکی‌، دو بازی نیست. وقتی یک تیم بدنسازی خوبی انجام می‌دهد، کم کم همین بدنسازی از مصدومیت جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود بازیکنان بهترین کیفیت فنی را داشته باشند. وقتی بدن آدم آماده نباشد، هر چقدر هم فنی بالا باشد نمی‌تواند کاری انجام دهد. در اواخر بازی یکی دو بازیکن ما گرفتگی داشتند که تعویض‌شان کردیم. هدف ما کل فصل است و به همین خاطر بدنسازی سنگین، ولی منطقی انجام دادیم. امیدوار هستیم این روند خوب‌مان را ادامه دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top