تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/04 - 02:28
کد خبر: 543058

بازگشت «هزار و یک» جناب‌خان و چند برنامه شاد دیگر به تلویزیون

بازگشت «هزار و یک» جناب‌خان و چند برنامه شاد دیگر به تلویزیون

برنامه «هزار و یک» جناب‌خان با میهمانان ویژه، حسین رفیعی با یک مسابقه جدید و «قند پهلو» با یک ساختار سرگرم‌کننده‌تر از شبکه نسیم روی آنتن خواهند رفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ شبکه نسیم از شنبه تا دوشنبه ساعت 19، برنامه «قندپهلو» را با ساختاری جدید روی آنتن می‌برد.  این برنامه با حضور شرکت‌کنندگان متنوعی از اقوام و استان‌های مختلف کشور با داوری شهرام شکیبا و ناصر فیض پخش می‌شود.

برنامه «دوربین» سه‌شنبه تا جمعه ساعت 18 پخش می‌شود. «همبازی» مسابقه‌ای است که حسین رفیعی آن را اجرا می‌کند و از سه‌شنبه تا جمعه ساعت 19 روی آنتن می‌رود. «هموطنز» با حال و هوایی جدید و اجرای کامران تفتی به شبکه نسیم برمی‌گردد.

برنامه «با ترانه» سه‌شنبه‌ها ساعت 20 پخش خواهد شد و «نسیم آوا» چهارشنبه و پنجشنبه همین ساعت (ساعت 20) از شبکه نسیم در معرض نگاه مخاطبان قرار می‌گیرد.

اما «هزار و یک» جناب‌خان که قبل از محرم و صفر روی آنتن می‌رفت با آغاز ماه ربیع‌الأول با ساختاری متنوع‌تر به آنتن برمی‌گردد. آن‌طور که از تیزر جامع شبکه نسیم دیده می‌شود چهره‌هایی همچون جهانبخش سلطانی، سیما تیرانداز و میرطاهر مظلومی به عنوان میهمان حضور پیدا کرده‌اند.

«شاد آباد» هم مسابقه‌ای خانوادگی است که دوشنبه‌ها با اجرای میرطاهر مظلومی ساعت 23 روی آنتن می‌رود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top