تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/06/05 - 15:36
کد خبر: 543128

شناسایی و معرفی مؤسسات غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج به مراجع قضائی

شناسایی و معرفی مؤسسات غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج به مراجع قضائی

مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان گفت: ما با جدیت به دنبال شناسایی و معرفی مؤسسات غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور به مراجع قضائی هستیم .

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از سازمان امور دانشجویان؛ عبدالحمید علیزاده، مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه والدین و متقاضیان تحصیل در خارج از کشور باید نکات مهمی را مدنظر قرار دهند؛ گفت: متأسفانه گاهی اوقات انتخاب‌های نادرست و مشاوره‌های غیردقیق، منجر به ضرر و زیان‌های مالی و روانی برای خانواده‌ها می‌شود. چندین بار با والدینی روبرو شده‌ایم که به‌خاطر مشاوره نادرست مؤسسات غیرمجاز، تمام سرمایه خود را برای اعزام فرزندان خود هزینه کرده و با مشکلات جدی مواجه شدند.

علیزاده افزود: انتخاب دانشگاه‌های معتبر و مورد تأیید وزارت علوم و بهداشت یکی از الزامات اساسی برای تحصیل در خارج از کشور است بنابراین والدین قبل از هر اقدامی باید اطمینان یابند که دانشگاه هدف معتبر است و اطلاعات لازم را کسب کنند.

مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان همچنین تاکید کرد: توصیه می‌کنیم والدین قبل از عقد قرارداد با مؤسسات اعزام، از حقوق خود مطلع شوند و با دقت مشاوره دریافت نمایند زیرا اجتناب از انتخاب‌های ناصحیح در این زمینه بسیار مهم است به همین منظور باید به صورت جدی با مؤسسات مجاز اعزام دانشجو ارتباط برقرار کنند تا از بروز خسارات جلوگیری شود.

علیزاده در ادامه به فعالیت‌های نظارتی بر مؤسسات غیرمجاز اشاره کرد و افزود: ما با جدیت به دنبال شناسایی و معرفی مؤسسات غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور به مراجع قضائی هستیم تا از تضییع حقوق شهروندان جلوگیری شود. این اقدام از طریق رصد فضای مجازی و بازرسی‌های نامشخص انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: خانواده‌ها باید در انتخاب مؤسسات هوشیار باشند و به تبلیغات گمراه کننده توجهی نکنند، زیرا مؤسسات غیرمجاز در حال فعالیت و تبلیغ گسترده در فضای مجازی هستند.

علیزاده تصریح کرد: موضوع اعزام دانشجو باید با دقت و آگاهی همراه باشد در این راستا والدین می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان امور دانشجویان اطلاعات به‌روزرسانی شده‌ای را در خصوص مؤسسات مجاز و غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور کسب کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که جوانان ما با آگاهی کامل و از طریق مسیرهای درست به علم و دانش متصل شوند و در بازگشت، به کشور خود خدمت کنند. ما تلاش می‌کنیم تا زمینه‌های لازم برای تحصیل در خارج از کشور با اطمینان و مطابق با قوانین فراهم شود و از بروز مشکلات پیشگیری کنیم. امید است با اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی، خانواده‌ها در انتخاب‌های خود دقت بیشتری داشته باشند و فرزندان آن‌ها با آرامش و امنیت بیشتری به تحصیل بپردازند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top