تاریخ انتشار: شنبه 1404/06/08 - 20:24
کد خبر: 543309

اعزام اساتید به دانشگاه‌های عراق برای فرصت‌های مطالعاتی کوتاه‌مدت

اعزام اساتید به دانشگاه‌های عراق برای فرصت‌های مطالعاتی کوتاه‌مدت

وزیر علوم ابراز امیدواری کرد که زمینه برای اعزام اساتید ایرانی به دانشگاه‌های عراق (فرصت‌های مطالعاتی کوتاه‌مدت) و بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی این کشور نیز فراهم شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان، در راستای گسترش همکاری‌های علمی و بین‌المللی با قائم مقام وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق، دیدار کرد. این دیدار به منظور تعمیق روابط علمی و دانشگاهی میان دو کشور و برنامه‌ریزی برای تبادل استاد و دانشجو، امضای تفاهم‌نامه‌ها و تقویت همکاری‌های علمی و دانشگاهی صورت گرفت.

در این دیدار که امروز (شنبه) در محل این وزارت برگزار شد، وزیر علوم ضمن قدردانی از پذیرایی مردم عراق از زائران ایرانی در ایام اربعین گفت: زوار ایرانی در عراق با استقبال گرم و صمیمی مردم عراق به علت پیروزی مردم ایران در جنگ 12 روزه مواجه شده‌اند و این مودت و دوستی دو ملت، ظرفیت‌های عظیمی برای گسترش روابط علمی و فرهنگی ایجاد کرده است.

وی اظهار داشت: پس از برگزاری هفته علم ایران و عراق در سال گذشته، پیشرفت‌های خوبی در راستای اجرای تفاهم‌نامه‌ها در زمینه‌هایی که مورد توافق بود از جمله تبادل استاد و دانشجو صورت گرفته است.

وزیر علوم با اشاره به توافقات جدید برای اعطای بورس به دانشجویان عراقی و تحصیل آنان در دانشگاه‌های ایران، از مسئولین عراقی خواست تا دانشجویان برگزیده را برای ادامه تحصیل به دانشگاه‌های برتر ایران معرفی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، ابراز امیدواری کرد که زمینه برای اعزام اساتید ایرانی به دانشگاه‌های عراق (فرصت‌های مطالعاتی کوتاه‌مدت) و بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی این کشور نیز فراهم شود.

حیدر عبدضهد، قائم‌مقام وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی جمهوری عراق، نیز در این دیدار ضمن تبریک پیروزی جمهوری اسلامی در ایستادگی و مواجهه با دشمن صهیونیستی، شهادت رهبران مقاومت و به ویژه دانشمندان نخبه جمهوری اسلامی که به واقع الگویی واقعی بودند را تسلیت گفت و افزود: دستاورد جمهوری اسلامی در این پیروزی، منبع و افتخاری برای حکومت اسلامی و به خصوص مردم عراق است؛ چرا که مردم کشور عراق این پیروزی را پیروزی خود می‌دانند.

وی با اشاره به 139 پروژه پژوهشی مشترک در حال اجرا بین دو کشور، تاکید کرد که تفاهم‌نامه‌های جدید در زمینه بورس‌های تحصیلی و تبادل استاد همچنان ادامه دارد.

عبدضهد همچنین از امضای تفاهم‌نامه‌ای برای اعطای بورس‌های تحصیلی به دانشجویان عراقی خبر داد و گفت: برای اولین بار تفاهم‌نامه‌ای در خصوص اعطای بورس بین دو کشور ایران و عراق امروز منعقد خواهد شد که امیدواریم باعث تعمیق روابط بین دو کشور شود. یکی از اهداف ما تحصیل دانشجویان عراقی در بهترین دانشگاه‌های ایران است.

قائم‌مقام وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی جمهوری عراق تصریح کرد: ما افتخار داریم که یک‌صد دانشجوی ایرانی را در بهترین دانشگاه‌های عراق پذیرش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های شهید بهشتی و صنعتی شریف، توافق‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های عراق امضا کرده‌اند و به زودی این همکاری‌ها به صورت آکادمیک آغاز خواهد شد. همچنین پارک علم و فناوری صنعتی شریف و دانشگاه بغداد تفاهم‌نامه 7 ساله‌ای را به امضا رسانده‌اند تا الگوی این پارک علم و فناوری در دانشگاه بغداد پیاده‌سازی شود.

در پایان، قائم مقام وزیر آموزش عالی عراق بر اهمیت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک شریک علمی برجسته و توانمند در زمینه علم و فناوری تأکید کرد و گفت: پیشرفت‌های علمی و فناوری در ایران نمونه‌ای از توانمندی‌هایی است که می‌تواند به توسعه علمی عراق کمک کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top