تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/16 - 09:11
کد خبر: 543660

پیش‌بینی هواشناسی ۱۶ شهریور؛ باران و وزش باد شدید در راه شمال کشور

پیش‌بینی هواشناسی ۱۶ شهریور؛ باران و وزش باد شدید در راه شمال کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور) در استان‌های گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی و مازندران رگبار باران، وزش باد و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور گفت: امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور) و فردا (دوشنبه، ۱۷ شهریور) در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران ابرناکی، وزش باد و رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در ارتفاعات البرز واقع در شرق مازندران و گلستان نیز وقوع رگبار پراکنده مورد انتظار است. همچنین طی سه روز آینده، وزش باد در نوار شرقی، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز تداوم خواهد داشت و در برخی ساعات در شرق کشور به ویژه منطقه زابل، خیزش گردوخاک رخ خواهد داد.

ضیائیان ادامه داد: از روز سه‌شنبه (۱۸ شهریور) و چهارشنبه (۱۹ شهریور) از شدت وزش باد در نیمه شرقی کشور کاسته می‌شود و در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار برقرار خواهد بود.

وی تصریح کرد: در سواحل دریای خزر طی این مدت افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: بر اساس هشدار زرد هواشناسی، امروز (یکشنبه ۱۶ شهریور) در گیلان، مرکز و جنوب اردبیل، ارتفاعات دامنه هرمزگان و جنوب فارس و فردا (دوشنبه ۱۷ شهریور) در گیلان، مازندران، نوار شرقی اردبیل، جنوب فارس و ارتفاعات و دامنه‌های هرمزگان، وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت محتمل است.

ضیائیان بیان کرد: در نواحی مستعد احتمال وقوع گردوخاک وجود دارد و در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما ادامه خواهد داشت.

وی تأکید کرد: از اثرات این شرایط جوی می‌توان به لغزندگی جاده‌ها، احتمال جاری شدن روان‌آب و طغیان رودخانه‌های فصلی، وقوع صاعقه، آب‌گرفتگی معابر، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و خسارت به سازه‌های سبک و صنعت کشاورزی اشاره کرد.

وی با اشاره به وضعیت هوای پایتخت گفت: آسمان تهران امروز (۱۶ شهریور) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و در برخی ساعات با افزایش باد پیش‌بینی می‌شود. به گفته وی، دمای تهران در این روز بین ۲۴ تا ۳۶ درجه سانتیگراد خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاج: بانوان ایرانی الگوی سوم زن مسلمان را به تجربه زیسته تبدیل کرده‌اند
عبدالکریمی : جریان روشنفکری همواره به دنبال تعمیق شکاف میان حاکمیت و ملت بوده است
حمایت از جایگاه زنان از تأکیدات رهبر شهید بود
اعضای جدید هیئت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه منصوب شدند
مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است
اصابت موفق ۷۰ درصد اهداف عملیات بامداد چهارشنبه
تشدید مقررات دیجیتال در راه است
رشد ۵۷ درصدی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
جنگ علیه ایران میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند
قدردانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از یکصد شب حضور ملت ایران
مکالمات رایگان شد
شاخص کل از مرز ۴.۵ میلیون واحد عبور کرد
جزئیاتی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵
زمان بازگشایی دانشگاه‌ها برای نودانشجویان
حملات صبحگاهی رژیم صهیونیستی به لبنان
تایید حکم اخراج دانشجوی هتاک دانشگاه شریف / اقدام قابل تقدیر شورای انضباطی تجدیدنظر دانشگاه صنعتی شریف
وضعیت نامطلوب شاخص‌های سلامت مردان ایرانی
رد ویزای برخی اعضای تیم ملی ایران دلایل موجهی داشت
استحاله نظام را به گور خواهید برد
رد پای بانک‌های متخلف در صف یک میلیون نفری وام ازدواج
سهمیه جنگ در کنکور ۱۴۰۵ قطعی شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top