تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/18 - 02:43
کد خبر: 543865

وعده تکمیل آزادراه تهران شمال تا سال ۱۴۰۹

وعده تکمیل آزادراه تهران شمال تا سال ۱۴۰۹

رییس بنیاد مستضعفان از تکمیل آزادراه تهران-شمال تا سال ۱۴۰۹ خبر داد. ساخت این آزادراه در سال ۷۵ و دوره وزارت مرحوم اکبر ترکان آغاز شده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ حسین دهقان در مراسم بهره‌برداری از باند شرقی منطقه 2 آزادراه تهران-شمال با تبریک ولادت رسول اکرم (ص) اظهار کرد: این پروژه عظیم با تلاش و غیرت مهندسان و کارگران ایرانی در حال تکمیل است و امروز همزمان با میلاد رسول اکرم (ص) این مسیر از منطقه 2 افتتاح شد.

وی با اشاره به کیفیت بالای ساخت آزادراه تهران-شمال و ایمنی مسافران گفت: تلاش ما این بوده که از توان همه دستگاه‌ها برای پیشبرد این پروژه استفاده کنیم و امروز افتتاح این مسیر، نشان داد که می‌شود حتی کارهای بزرگ را با همدلی در کشور به سهولت، انجام داد.

وی با بیان اینکه می‌توان از این مدل و توسعه آن در سایر پروژه‌های ملی استفاده کرد، گفت: منطقه 3 آزادراه پیچیده ترین و سخت ترین منطقه آن است و در حال حاضر با توجه به طرح‌های مشاوران، هم‌اکنون دو گزینه مطرح است و ما تلاش داریم با درنظر گرفتن مشکلات زیست محیطی موجود، اجرای کار در این منطقه را زودتر از آنچه در اذهان است اجرا کنیم و می‌توانیم بخش باقی مانده را در کمتر از 5 سال اجرا کنیم.

دهقان با اشاره به اینکه برای سرعت در اجرای این پروژه نیازمند تجهیزاتی همچون تی‌بی‌ام هستیم گفت: برای تامین این نیاز مقرر شده تی‌بی‌ام مختص این پروژه، از یک پروژه مشابه در یکی از کشورهای همسایه تامین شود و تلاش داریم در تکمیل کار، اول از همه ایمنی و پس از آن سرعت در اجرای پروژه و همچنین کمترین هزینه اجرا و درنظرگرفتن ملاحظات زیست‌محیطی را در دستور کار قرار دهیم و برای این مهم، ناچاریم از تجهیزات به‌روز دنیا استفاده کنیم تا آزادراهی هوشمند را احداث کنیم.

ساخت آزادراه تهران-شمال سال 1375 و در دوره وزارت مرحوم اکبر ترکان آغاز شد.

قطعه چهار این آزادراه حدود 15 سال پس از کلنگ زنی در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد زیر بار ترافیک رفته و افتتاح شد.

قطعه یک آزادراه نیز سال 98 در دوره ریاست جمهوری روحانی به بهره‌برداری رسید.

باند شرقی قطعه 2 آزادراه تهران-شمال به طول حدود 15 کیلومتر توسط پزشکیان افتتاح شد.

با توجه به وعده تکمیل آزادراه تهران-شمال تا سال 1409، در صورت تحقق، ساخت آزادراه مذکور حدود سه دهه به طول خواهد انجامید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روش های جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی
راهنمای خرید اینترنتی دارو و مکمل در کرج
راهنمای انتخاب و خرید الکترود ۶۰۱۳، ۷۰۱۸، استیل و برنز در ایلیا صنعت ارفع
سرپرست موقت هلدینگ غدیر فاقد صلاحیت حرفه‌ای/ انتصاب غیرقانونی در بزرگ‌ترین هلدینگ مالی کشور
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
آتش‌سوزی و تلفات در پایگاه نظامی آلبرتا کانادا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top