تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/18 - 03:04
کد خبر: 543870

سرانه فضای آموزشی استان تهران تا پایان برنامه هفتم به ۶.۱ مترمربع می‌رسد

سرانه فضای آموزشی استان تهران تا پایان برنامه هفتم به ۶.۱ مترمربع می‌رسد

استاندار تهران با اشاره به عقب‌ماندگی استان در حوزه فضای آموزشی گفت: با اجرای طرح‌های توسعه‌ای، سرانه آموزشی استان تا پایان برنامه هفتم به ۶.۱ مترمربع خواهد رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ محمدصادق معتمدیان در آئین آغاز طرح احداث 110 مدرسه به همت بسیج سازندگی سپاه حضرت محمد رسول‌الله تهران بزرگ که در دبستان دخترانه شاهد کوثر برگزار شد.

استاندار تهران اظهار کرد:  با مجموعه اقداماتی که تاکنون در حوزه نوسازی و توسعه مدارس انجام شده، امروز شاهد آغاز احداث 110 مدرسه جدید به همت بسیج سازندگی هستیم که قطعاً موجب افزایش سرانه آموزشی در تهران خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر کمبود سرانه آموزشی، در حوزه مقاوم‌سازی و مدارس نیازمند تخریب نیز با مشکلاتی روبه‌رو هستیم و براساس آمار حدود 800 مدرسه در استان نیازمند توجه ویژه است.

معتمدیان با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور در حوزه عدالت آموزشی گفت: یکی از راهبردهای اصلی دولت چهاردهم نهضت توسعه عدالت آموزشی بوده و در کمتر از 10 ماه گذشته 1200 کلاس درس در استان تهران تکمیل و بهره‌برداری شده است.

مقام عالی دولت در استان تهران ادامه داد: با مدیریت مجموعه سازمان نوسازی مدارس، تاکنون عملیات احداث بیش از 249 مدرسه آغاز شده که شامل 3 هزار و 200 کلاس درس است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته پیش‌بینی می‌کنیم تا قبل از پایان دولت چهاردهم تهران از محرومیت آموزشی خارج شود و جلوتر از برنامه هفتم توسعه به شاخص 6.1 متر مربع سرانه آموزشی دست یابیم.

استاندار تهران در پایان با قدردانی از فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله تهران بزرگ و مجموعه بسیج سازندگی خاطرنشان کرد که با همت این عزیزان و حمایت دولت، شاهد افتتاح و بهره‌برداری سریع‌تر مدارس در سطح استان خواهیم بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پایان همکاری اوسمار و پرسپولیس قطعی است
آیا ایران، آمریکا را در میز مذاکره شکست داد؟
شرط های نقض شده / ادامه حملات به لبنان و لغو سفر مذاکراتی تهران به سوئیس
افزایش قیمت‌ها در سرتاسر جهان
ایران ترامپ را تحقیر کرد / توافقی که حتی آمریکایی‌ها آن را تسلیم تمام‌عیار می‌نامند
چهارده قرن سوگ و حماسه / چطور واقعه کربلا به هزار زبان جهان به شعر درآمد
کویری‌فر: رویکرد رهبری، هم‌زمان انسجام ملی را حفظ کرد و پاسخگویی دولت را با جدیت بیشتری همراه ساخت
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top