تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/18 - 11:46
کد خبر: 543916

امضای تفاهم نامه توسعه همکاری بین معاونت اجتماعی فراجا و رسانه ملی

امضای تفاهم نامه توسعه همکاری بین معاونت اجتماعی فراجا و رسانه ملی

در دیدار معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا و معاونت صدای رسانه ملی، تعاملات و همکاری های این ۲ سازمان در «اوج» ارزیابی و بر تداوم این رویکرد تاکید و تفاهم نامه ای در این خصوص امضا شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار سعید منتظرالمهدی، معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا با معاون صدای رسانه ملی و برخی مدیران این حوزه دیدار و گفتگو کرد.

سردار منتظرالمهدی در این دیدار از همکاری صدا و سیما بویژه معاونت صدای رسانه ملی با پلیس در ایام اربعین حسینی (ع) قدردانی کرد و خواستار تداوم این همکاری‌ها در مأموریت‌های آتی بویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته انتظامی شد و گفت: بالاترین میزان همکاری رسانه ملی با پلیس در ایام اخیر را شاهد بودیم.

وی با اشاره به سطح همکاری‌های فراجا و معاونت صدا در مدیریت کنونی، خطاب به مدیران معاونت صدا و دست اندرکاران برنامه‌های رادیویی یادآور شد: در جنگ ۱۲ روزه اگر حمایت و فعالیت شما در صدا و سیما نبود، کسب توفیقات به شکل امروز میسر نبود.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه رادیو فرصتی برتر برای ارسال پیام و خبرهای پلیسی در همه زمان‌ها با توجه به دسترسی آسان است، ادامه داد: امید بخشی و توسعه احساس امنیت، بخشی از وظیفه خطیر پلیس است که این مهم در سایه همکاری و تعاملات روزافزون با صدا و سیما محقق می‌شود.

بهره گیری از ظرفیت‌های رادیو برای آموزش همگانی

منتظرالمهدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت توسعه آموزش همگانی بیان کرد: در راستای آموزش همگانی و برای پیشگیری از جرایم و رساندن صدای امنیت و تلاش پلیس به مردم این آمادگی وجود دارد که فصل جدیدی از همکاری‌ها را دنبال کنیم.

در این دیدار، علی بخشی زاده، معاون صدا رسانه ملی ضمن ارائه گزارش از عملکرد رادیو در ایام اربعین، گریزی بر اقدامات فراجا در ایام اربعین و تسهیل و تسریع خدمات دهی به زوار زد و گفت: شاهد درایت تمام عیار در مأموریت اربعین از سوی فراجا بودیم؛ در ایام اربعین فرایند گذر از گیت در ۴ ثانیه با درایت فرمانده کل به عنوان نقطه قوت بود.

وی با اشاره به همکاری‌های روز افزون پلیس و معاونت صدای رسانه ملی یادآور شد: شروع فعالیت رادیو اربعین با برگزاری اربعین شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ آغاز شد، اما باید بگویم اوج این هماهنگی و همکاری‌ها را در جنگ ۱۲ روزه شاهد بودیم و در تداوم این روند، در ایام اربعین حسینی (ع)، فصل جدیدی از همکاری‌ها رقم خورد.

معاون صدای رسانه ملی ضمن تشکر ویژه از اقدامات پلیس خصوصاً در ایام جنگ ۱۲ روزه گفت: قدردان حافظان امنیت هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه‌های نجومی در جندی‌شاپور؛ ۱۰ ماه پیگیری بی‌نتیجه
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
سلامت روان در محاصره فشارهای اجتماعی؛ از فرهنگ قضاوت تا ترس از متفاوت‌بودن
۷۶ درصد مادران مشمول قانون جوانی جمعیت همچنان در صف انتظار خودرو
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top