تاریخ انتشار: شنبه 1404/06/22 - 14:44
کد خبر: 544122

تفاهم‌نامه‌ سازمان تأمین‌اجتماعی و صندوق حمایت از قهرمانان منعقد شد

تفاهم‌نامه‌ سازمان تأمین‌اجتماعی و صندوق حمایت از قهرمانان منعقد شد

با امضای تفاهم‌نامه‌ بین سازمان تأمین‌اجتماعی و صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی کشور؛ پوشش بیمه‌ای ورزشکاران، به عنوان یکی از مطالبات این گروه اجتماعی تقویت و توسعه پیدا می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مراسم امضای تفاهم‌نامه میان سازمان تأمین اجتماعی و صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی، با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد. در این مراسم مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: امیدواریم این تفاهم‌نامه، سرآغازی برای رفع دغدغه‌های بیمه‌ای و معیشتی جامعه ورزشی و قهرمانان کشور باشد.

سالاری با اشاره به تعهدات گسترده تأمین اجتماعی، خاطرنشان کرد: این سازمان علاوه بر خدمات پرداخت انواع مستمری‌های بازنشستگی، وظایف و خدمات متنوع دیگری را نیز در پیش از بازنشستگی و پس از آن بر عهده دارد. از جمله این خدمات، ارائه پوشش‌های درمانی در مراکز متعلق به سازمان و نیز استفاده از شبکه گسترده مراکز درمانی و پاراکلینیکی در قالب قراردادهای خرید خدمات است.

سالاری تاکید کرد: در چارچوب طرح‌های بیست‌گانه تحولی سازمان و با هدف تعمیم پوشش بیمه‌ای ضمن مدیریت منابع و تعهدات مالی سازمان، تلاش می‌کنیم با گروه‌های مختلف اجتماعی و از طریق دستگاه‌های اجرایی ذیربط، سازوکاری را جهت شناسایی بیمه‌شدگان و تأمین منابع مالی بدون اتکا به دولت و استفاده از منابع سایر بیمه‌شدگان نزد سازمان، اجرایی کنیم که تفاهم‌نامه حاضر از اولین نمونه‌های این راهبرد است.

سالاری اضافه کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، شناسایی ورزشکاران به صورت الکترونیکی توسط وزارت ورزش و جوانان انجام خواهد شد و تعداد افراد تحت پوشش بیمه، با تأمین منابع از سوی این وزارتخانه مشخص می‌شود.
وی با بیان اینکه، در حال حاضر کسورات بیمه از اکثر قراردادهای ورزشی دریافت می‌شود. گفت: ما به عنوان سازمان تأمین اجتماعی آماده‌ایم تا مبالغ دریافت شده و آنچه باید دریافت شود را در یک حساب اختصاصی نگهداری کنیم.

سالاری با تأکید بر همکاری بیشتر افزود: آمادگی داریم مدیریت منابع ماهانه اختصاصی و صندوق اعتباری را به وزارت ورزش واگذار کنیم. حتی خارج از چهارچوب این تفاهم‌نامه، امکان اختصاص این کسورات بیمه‌ای به پوشش بیمه‌ای ورزشکاران وجود دارد.

وی به آینده روشن برای ورزشکاران اشاره کرد و گفت: بیمه‌شدگان این حوزه در آینده بر اساس حقوق مشخص طبق تفاهم‌نامه امروز، مستمری بازنشستگی دریافت خواهند کرد که میزان آن بالاتر از حداقل مستمری خواهد بود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به برنامه‌های آینده اشاره کرد و افزود: پوشش بیمه‌ای قهرمانان و مدال‌آوران از طریق این تفاهم‌نامه انجام می‌شود و پوشش بیمه‌ای سایر ورزشکاران نیز در دست بررسی و اقدام است.

سالاری خاطرنشان کرد: پیگیری‌های وزارت ورزش و جوانان و به ویژه اراده و دستورات دکتر دنیامالی در به نتیجه رسیدن این فرآیند کاملاً ارزشمند و مؤثر بوده است.

بیمه فراگیر جامعه ورزش را در دستور کار خواهیم داشت

وزیر ورزش و جوانان امضای تفاهم‌نامه سازمان تأمین‌اجتماعی با صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان، این اقدام را فرصت بی‌نظیر برای جامعه ورزشی و قهرمانی کشور دانست و گفت: مسائل مربوط به حوزه بیمه‌ای، درمان و سنوات شغلی نگرانی از آینده جامعه ورزشی است که به واسطه این تفاهم‌نامه، تلاش در حل آن شده است.

احمد دنیامالی، حضور دکتر سالاری به عنوان مدیری تحول‌آفرین را در سازمان تأمین اجتماعی برای جامعه ورزش، فرصتی مناسبی دانست که می‌تواند در بهبود شرایط بیمه‌ای و استفاده از ظرفیت‌های تأمین اجتماعی و اثرگذار باشد.
وی افزود: در قالب تفاهم‌نامه با سازمان تأمین‌اجتماعی، پوشش بیمه‌ای قهرمانان را در دامنه‌ای چندهزار نفری با اولویت قهرمانان و مدال‌آوران آغاز می‌کنیم و در آینده به صورت فراگیر بیمه فراگیر جامعه ورزش را در دستور کار خواهیم داشت.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه برخورداری از بیمه اجتماعی یکی از مطالبات به حق جامعه ورزشکاران و قهرمانان ورزشی است، تاکید کرد: امضای تفاهم‌نامه با سازمان تأمین‌اجتماعی در راستای پوشش بیمه‌ای ورزشکاران، بیانگر حمایت از جامعه ورزش کشور است.

بر مبنای این تفاهم‌نامه، ورزشکاران متقاضی پوشش بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی، علاوه بر عدم برخورداری از بیمه‌، باید کمتر از ۵۰ سال داشته باشند و در غیر این صورت، متناسب با سن، افراد باید سابقه بیمه‌پردازی داشته باشند.

در قالب این تفاهم‌نامه، ۲۳ درصد حق‌بیمه توسط صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش پرداخت و ۴ درصد توسط بیمه‌شدگان پرداخت می‌شود.

گفتنی است؛ با اشتغال به‌کار ورزشکاران در هر شغل دیگر، پرداخت حق‌بیمه توسط کارگاه مذکور انجام و این پرداخت از سوی صندوق صورت نخواهد گرفت.

همچنین بر مبنای بند دیگری از این تفاهم نامه، مدال‌آوران و قهرمان المپیک و پارالمپیک، مدال‌آوران و قهرمان بازی‌های آسیایی وپارا آسیایی، بازی‌های المپیک آزمایشی و المپیک ناشنوایان، مسابقات قهرمانی جهان و جام جهانی، مسابقات قهرمانی آسیا، جام ملت‌های آسیا و جام باشگاه‌های آسیا، بازی‌های آسیایی داخل سالن و ساحلی، اساتید برگ شطرنج و صعودکنندگان به قلل بالای ۸۰۰۰ متر مشمول این طرح خواهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران قاطعانه از منافع و امنیت ملی خود دفاع می‌کند
ضرورت پاسخگویی مسئولان در بزنگاه‌های اقتصادی
چرا بعضی سقف‌های تیرچه‌بلوک ترک می‌خورند؟ بررسی علت‌ها از خرید تا اجرا
معمای ایرانی که بازار نفت هنوز نتوانسته آن را حل کند
«در آغوش نیل»؛ وقتی تاریخ را باید فراتر از محاسبات مادی خواند
انتخاب رشته؛ تصمیمی فراتر از رتبه کنکور
شهادت دو مدافع وطن مازندرانی در حمله مسلحانه سیستان و بلوچستان
استارلینک تهدیدی جدی علیه کشورهای مستقل است
حضور ۸۹ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی دانشگاه های جهان تایمز ۲۰۲۷
ریاض رانی؛ جوان ۱۹ ساله که جنبش دانش آموزی فرانسه را تاسیس کرد
واکنش فضائلی به نام‌گذاری اماکن دارای شهرت به نام رهبر شهید انقلاب
دولت فعلاً برنامه‌ای برای افزایش مجدد حقوق کارمندان و بازنشستگان ندارد
کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی هم‌زمان با تقویت شاخص دلار
چگونه به مرکز رسانه‌ای انقلاب تبدیل شد؟
موفق شدیم پایانه‌های استارلینک را از کار بیندازیم
ایران وارد دوره خشکی طولانی‌مدت شد
حقوق بشر؛ شعاری که در خیابان‌های فرانسه به آزمون کشیده می‌شود
۷۷ خروجی رسانه‌ای در میانه جنگ/ یک تجربه رسانه‌ای از دل دانشگاه
مردم را عصبانی نکنیم؛ پرهیز از ایجاد دوقطبی
آتش هر جنگ جدیدی علیه ایران دامن همه را خواهد گرفت
ابهام در سرنوشت استیضاح میدری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top