تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/23 - 23:07
کد خبر: 544226

قاتل سریالی ۱۳ مرد مازندرانی:

« اشتباه کردم»

« اشتباه کردم»

قاتل سریالی که مرتکب قتل ۱۳ شوهر صیغه‌ای خود شده است در دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات، اقدامات خود را اشتباه دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات کلثوم اکبری، زن ۵۶ ساله که به عنوان قاتل سریالی مردان مازندرانی شناخته شده، برگزار شد. در این جلسه، متهم در آخرین دفاعیات خود گفت: اشتباه کردم، اگر می‌دانستم که کار به اینجا می‌رسد، هیچ‌گاه چنین اقداماتی نمی‌کردم.

کلثوم اکبری که در شهریور ماه ۱۴۰۲ به جرم قتل همسر صیغه‌ای خود در شهرستان محمودآباد دستگیر شد، در ابتدا تنها به قتل یک مرد ۸۲ ساله اعتراف کرده بود. اما تحقیقات بعدی نشان داد که او در طول ۲۰ سال گذشته، به قتل ۱۳ شوهر صیغه‌ای خود دست زده است. تاکنون او به قتل ۱۱ مرد اعتراف کرده، اما احتمال می‌رود که تعداد قربانیان واقعی بیشتر از این باشد.

این قاتل سریالی که در ابتدا تمامی مرگ‌ها را به دلایل طبیعی مانند سکته یا بیماری‌های قلبی نسبت می‌داد، با کشف شواهد جدید مشخص شد که همه قربانیان به‌طور مشکوکی جان خود را از دست داده‌اند. بسیاری از آنها به‌ویژه کسانی که تحت ارتباط با کلثوم قرار داشتند، به‌دلیل مصرف داروهای مختلف و نوشیدنی‌های خاصی که توسط او تهیه می‌شد، جان خود را از دست داده‌اند.

آخرین مورد قتل که منجر به دستگیری او شد، مربوط به مردی ۸۲ ساله است که پس از چند ماه زندگی مشترک با کلثوم، به‌طور مشکوکی جان خود را از دست داد. این مرد پیش از مرگش به فرزندانش گفته بود که همسرش او را به مصرف قرص‌های قلبی و فشار خون وادار کرده و او به‌طور مداوم بعد از مصرف نوشیدنی‌هایی که کلثوم تهیه می‌کرد، حالش بد شده و اغلب به اغما می‌رفته است.

در حال حاضر، پرونده‌های متعدد قتل‌های مشکوک تحت رسیدگی است و مقامات قضائی در حال بررسی جزئیات بیشتری از این جنایات می‌باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
یک سوم زنان شاغل اسرائیلی مورد تعرض قرار می‌گیرند
پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام بین‌قاره‌ای شد
شناسایی پیکر زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین‌المللی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top