تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/06/26 - 17:27
کد خبر: 544398

ترامپ: توافق با چین برای ادامه فعالیت تیک‌تاک در آمریکا نهایی شد

ترامپ: توافق با چین برای ادامه فعالیت تیک‌تاک در آمریکا نهایی شد

رئیس‌جمهور آمریکا طی اظهاراتی اعلام کرد که مقامات این کشور و چین بر سر توافقی برای ادامه فعالیت پلتفرم محبوب تیک‌تاک در ایالات متحده به تفاهم رسیده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز سه‌شنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که مقامات این کشور و چین بر سر توافقی برای ادامه فعالیت پلتفرم محبوب تیک‌تاک در ایالات متحده به تفاهم رسیده‌اند.

ترامپ گفت روز جمعه با شی‌جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، تماس خواهد گرفت تا جزئیات این توافق را برای جلوگیری از ممنوعیت این اپلیکیشن اشتراک ویدئو در آمریکا تأیید کند.

وی روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: ما گروهی از شرکت‌های بسیار بزرگ داریم که می‌خواهند آن را بخرند. و می‌دانید، بچه‌ها واقعاً آن را می‌خواهند. والدین با من تماس می‌گیرند. آنها آن (برنامه) را برای خودشان نمی‌خواهند، بلکه برای بچه‌هایشان می‌خواهند. می‌گویند اگر این کار را انجام ندهم، با بچه‌هایشان به مشکل برمی‌خورند... از اینکه چنین سرمایه‌ای از بین برود متنفرم.

ترامپ بعدازظهر سه‌شنبه با امضای یک فرمان اجرایی مهلت تعیین‌شده برای شرکت چینی بایت‌دنس (مالک تیک‌تاک) را تا 16 دسامبر تمدید کرد. طبق این فرمان، بایت‌دنس باید مالکیت خود را واگذار کند وگرنه با ممنوعیت وعده‌داده‌شده روبه‌رو خواهد شد.

ترامپ که پیروزی خود در انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر را تا حدی به کمک تیک‌تاک در جذب رأی جوانان نسبت داده است، جزئیات مشخصی از ماهیت این توافق ارائه نکرد.

روزنامه‌های وال‌استریت ژورنال و نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش دادند که بر اساس توافق پیشنهادی، سهم مالکیت چین در تیک‌تاک به کمتر از 20 درصد کاهش خواهد یافت.

روزنامه خلق چین که به حزب حاکم نسبت داده می‌شود، این توافق را نمونه‌ای از «همکاری برای منافع مشترک» توصیف کرد و نوشت: چین به تعهد خود به حفظ منافع ملی و حقوق مشروع شرکت‌های این کشور همچنان پایبند است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top