تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/07/01 - 01:41
کد خبر: 544729

ژست انتخاباتی با باشگاه استقلال

ژست انتخاباتی با باشگاه استقلال

همزمان با افزایش زمزمه‌ها مبنی بر شرکت مدیران باشگاه استقلال در انتخابات، یک نمایندۀ مجلس از استفادۀ ابرازی از این باشگاه گله کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در میانۀ بحران بزرگی که استقلال را پس از سنگین‌ترین باخت تاریخش فراگرفته، اخبار نگران‌کننده‌ای از مدیران این باشگاه هم به گوش می‌رسد. تبدیل باشگاه به ستادی انتخاباتی.

۱۹ دی ۱۴۰۳، علی تاجرنیا که ریاست ستاد انتخابات پزشکیان در تهران برعهده داشت با وعدۀ تغییر رویۀ مدیریت دوران شهریاری و ساختن استقلال قوی روی صندلی مدیریت نشست اما اوضاع‌ روبه بهبود نرفت.
 تغییرات پیاپی سرمربیان تیم از مدیریت قبلی به جدید هم سرایت کرد و آن‌ها شب شهرآورد تهران، فیروز کریمی را به‌عنوان سرمربی موقت انتخاب کردند. گزینه‌ای که آن‌قدر عجیب بود و واکنش منفی هواداران و حتی بازیکنان را در پی داشت که با عقب‌نشینی مدیران همراه شد. او جایش را به بوژوویچ، سرمربی مستعفی استقلال خوزستان داد که در راه فرودگاه برای رفتن از ایران پیشنهادی باورنکردنی از همنام تهرانی گرفت.

استقلال بیش از ۴ ماه بدون سرمربی و با مربیان موقت هدایت شد. موسیمانه، بختیاری‌زاده، نوازی، بوژوویچ و جباری افرادی بودند که در دوران شریعتمداری و تاجرنیا روی نیمکت آبی‌پوشان نشستند و جز آخری که توانست از مسیری ساده‌تر جام حذفی را به دست بیاورد، باقی ناکام بودند.

جدایی موسیمانه برای ۸۰ هزار دلار دستمزد معوقه و شکایت به فیفا برای دریافت باقی قرارداد میلیون‌دلاری‌اش هم دسته‌گل دیگری است که بهمن ۱۴۰۳ و در دوران تاجرنیا رخ داد.

ارسال پیش‌قرارداد برای کاریله، سرمربی برزیلی دیگر اشتباه بزرگ این گروه مدیریتی است. او قرارداد را امضا کرد اما مدیران استقلال پس از تجمع هواداران تیم از تصمیمشان باز هم برگشتند. او حالا استقلال تهدید به شکایت و دریافت غرامت بیش از یک‌میلیون‌دلاری کرده.

در فصل نقل‌وانتقالات باشگاه استقلال بزرگ‌ترین خرج تاریخ یک باشگاه ایرانی را برای جذب بازیکن و سرمربی انجام داد. طبق آنچه در وبگاه ترانسفر مارکت آمده، مدیران استقلال تنها برای رضایت‌نامۀ ۷ بازیکن جدید این تیم رقمی نزدیک به ۵ میلیون یورو خرج کرده‌اند که به قیمت امروز بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

این جدای از دستمزد بازیکنان خارجی و داخلی جدید این تیم است. گفته می‌شود عارف آقاسی که در این روزها به دلیل عملکرد ضعیفش مورد انتقاد شدید هواداران قرار گرفته برای یک‌فصل ۱۰۰ میلیارد با این تیم قرارداد بسته. تاجرنیا با همین خریدها محبوبیتی بزرگ بین هواداران استقلال برای خودش کسب کرد.

حضور بیش از ۱۱ بازیکن در استقلال که تحت قرارداد یک ایجنت معروف هستند، انتقاد دیگری است که به تیم مدیریتی وارد شد. این تعداد بازیکن قدرتی بیش از حد به ایجنت‌ها برای دخالت در روند فنی و مدیریتی باشگاه می‌دهد.

ناکامی مدیران تنها به مسائل درون زمین ختم نشد. انتصاب افراد سیاسی در پست‌های ورزشی بدون آنکه آن‌ها سابقۀ مشخصی داشته باشند، نقطه تاریک دیگری در پرونده‌شان بود. 
جایی که سخنگوی باشگاه در مواجهه با خبرنگاران فوتبالی به موضوعات مسلط نبود و حرف‌هایش به‌سرعت جنجالی می‌شد. در مورد ساعده سیما عنوان شده که او سودای شرکت در انتخابات شورای شهر تهران را دارد. 
طبق گمانه‌زنی‌ها تاجرنیا که هم‌زمان رئیس هیئت‌مدیره، نمایندۀ‌ هولدینگ خلیج‌فارس و سرپرست مدیرعاملی باشگاه است، تمایل به شرکت در انتخابات هیئت‌رئیسه سازمان نظام پزشکی را دارد. هر چند او در پستی در شبکۀ اجتماعی ایکس نوشته: «تنها در صورتی از خدمت به استقلال کنار می‌روم که هواداران من را نخواهند یا دیگر نتوانم مؤثر باشم» اما همچنان زمزمه‌هایش شنیده می‌شود که او قصد دارد همراهانش را از باشگاه راهی مناصب مهم بکند.
انتصاب یک مدیر روابط‌عمومی که پیش‌تر سابقۀ حضور در یک شرکت ماکارونی سازی را دارد، از دیگر انتصاب‌های شائبه برانگیز در این باشگاه است. دستکم شش انتصاب این چنینی در زمان تاجرنیا انجام شده.
خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دوشنبه گفته: هواداران می‌گویند چرا در باشگاه استقلال انتصاب‌های سیاسی صورت می‌گیرد. نباید پول و سرمایۀ باشگاه استقلال، ابزار سیاسی برای حضور برخی افراد در انتخابات نظام‌پزشکی، شورای شهر و سایر انتخابات‌ها شود. 
به نظر می‌رسد همزمان با هفت گل‌خوردن استقلال در زمین، مدیران باشگاه هم در بیرون زمین مشغول گلزنی برای اهداف شخصی خود بودند. جایی که دیگر پیشوندش «باشگاه فرهنگی ورزشی» نیست، بلکه باید گفت «ستاد انتخاباتی استقلال».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top