تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/07/10 - 13:35
کد خبر: 545846

توقف یا لغو پذیرش رشته‌ها تنها با مصوبه شورای گسترش امکان‌پذیر است

توقف یا لغو پذیرش رشته‌ها تنها با مصوبه شورای گسترش امکان‌پذیر است

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در مورد لغو پذیرش دانشجوی پرستاری در دو موسسه توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهای اخیر معاون پرستاری وزیر بهداشت از لغو پذیرش دانشجوی پرستاری در دو موسسه «هلال» و «وارستگان» خبر داد و گفت: پذیرفته‌شدگان امسال با توافق، به دانشگاه‌های دیگر از جمله دانشگاه آزاد منتقل خواهند شد.

حمید اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد لغو پذیرش دانشجوی پرستاری در دو موسسه گفت: هر رشته‌ای برای اینکه در یک دانشگاه یا مؤسسه راه‌اندازی شود، مسیر قانونی و ضوابط و کار کارشناسی مشخصی دارد. بالعکس برای لغو پذیرش نیز باید همین مسیر طی شود. ابتدا بورد و دبیرخانه مربوطه بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد؛ امکانات، زیرساخت‌ها، شاخص‌های علمی و تعداد اعضای هیئت علمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سپس موضوع در شورای گسترش مطرح می‌شود و در صورت موافقت، مجوز قانونی برای راه‌اندازی رشته و پذیرش دانشجو صادر می‌شود.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: البته قبل از صدور مجوز رشته، خود مؤسسه باید مجوزهای لازم را از شورای گسترش آموزش پزشکی وزارت بهداشت دریافت کند؛ بنابراین روند به این صورت است که ابتدا مجوز مؤسسه صادر می‌شود و بعد به‌تدریج مجوز رشته‌ها داده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین اگر قرار باشد رشته‌ای متوقف یا لغو شود، باز هم باید همین مسیر قانونی در وزارت بهداشت طی شود و شورای گسترش به عنوان مرجع قانونی تصمیم‌گیری کند که آیا پذیرش دانشجو ادامه یابد یا متوقف شود.

اکبری با بیان این‌که ملاک معاونت آموزشی و کلاً وزارت بهداشت نیز همین روال قانونی است، ادامه داد: در روزهای اخیر نیز موافقتی از معاونت آموزشی در مورد این‌که تغییری برای موسسه‌ای ایجاد شود، اعلام نشده است.

وی در مورد پذیرش دانشجوی پرستاری در ۲ موسسه مذکور گفت: برای موسسه هلال احمر نظر کلی وزارت بهداشت توقف پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پرستاری بوده و در مورد موسسه وارستگان، موضوع در شورای گسترش مطرح و بررسی خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
اعتراض AFC به پروژه جدید فیفا
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top