تاریخ انتشار: شنبه 1404/07/12 - 10:05
کد خبر: 545875

نقش حیاتی داروهای هسته‌ای در درمان سرطان کودکان

نقش حیاتی داروهای هسته‌ای در درمان سرطان کودکان

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان از نقش رادیو داروها و فناوری پزشکی هسته‌ای در درمان سرطان کودکان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روح الله شیرزادی، فوق تخصص ریه کودکان و رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در رابطه با سرطان کودکان و استفاده از رادیو دارو توضیحاتی داد و گفت: سرطان کودکان برخلاف سرطان‌های بزرگسالان، عمدتاً قابل درمان است و خوشبختانه بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد از این بیماران به طور کامل به درمان پاسخ مثبت می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین در مواردی که بیماری مقاوم به درمان‌های معمول است، روش‌های پیشرفته‌ای مانند پیوند مغز و استخوان نیز به بهبود وضعیت بیماران کمک می‌کند. خوشبختانه مراکز درمانی کشور ظرفیت انجام این درمان‌های تخصصی را دارند و بیماران بسیاری بهبود یافته‌اند.

شیرزادی اعلام کرد: یکی از ابزارهای مهم در درمان برخی سرطان‌ها، به ویژه سرطان تیروئید، استفاده از رادیوداروها است. همچنین اسکن‌های پزشکی هسته‌ای نقش مؤثری در تشخیص و پیگیری روند درمان ایفا می‌کنند. در این زمینه، مرکز پزشکی هسته‌ای بیمارستان مرکز طبی کودکان، با ارائه خدمات اسکن و درمانی موفق، به بیماران کمک شایانی می‌کند.

این فوق تخصص ریه افزود: با وجود تحریم‌های گسترده، وضعیت تامین رادیوداروها و داروهای پزشکی هسته‌ای تا کنون دچار کمبود جدی نشده است. اگرچه آمار دقیقی درباره میزان داروها در دسترس نیست، اما در صورت وجود هر گونه کمبود، اقدامات لازم برای تامین داروها به سرعت انجام می‌شود و در حال حاضر مشکل خاصی گزارش نشده است.

رئیس بیمارستان طبی کودکان خاطر نشان کرد: رادیوداروها و فناوری پزشکی هسته‌ای نقش حیاتی در درمان سرطان کودکان و برخی بیماری‌های دیگر دارند و با وجود چالش‌های بین‌المللی، تلاش‌ها برای حفظ روند درمان و ارائه خدمات مطلوب ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top