تاریخ انتشار: شنبه 1404/07/12 - 20:33
کد خبر: 545947

هدف آمریکا و استکبار از مکانیسم ماشه مهار و تضعیف ایران است

هدف آمریکا و استکبار از مکانیسم ماشه مهار و تضعیف ایران است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: هدف آمریکا و استکبار از مکانیسم ماشه مهار و تضعیف ایران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران ارومیه با بیان اینکه آمریکا سال‌هاست تحریم ایران را آغاز کرده است، گفت: مکانیسم ماشه یک عملیات روانی بوده و هدف دشمن ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه است.

وی، با اشاره به موضوع برجام و بازگشت تحریم‌ها گفت: این اقدام نشان داد هدف آمریکا و استکبار مهار و تضعیف ایران است و همواره برای گسترش ناامیدی و ایجاد بار روانی منفی در جامعه تلاش می‌کند.

امام جمعه ارومیه بر لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی تاکید کرد و گفت: باید با تکیه بر توان و استعداد نیروهای داخلی روی پای خود بایستیم و ارتباط خود را با کشورهای دوست ارتقا دهیم تا این تهدیدها به فرصت تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در استان، ضمن انتقاد از برگزاری مراسم اخیر تجلیل از برخی افراد فعال در فضای مجازی توسط اداره کل ارشاد استان، گفت: برگزاری چنین مراسمی پذیرفتنی نیست و اداره کل ارشاد باید نسبت به جبران اقدام کند.

وی با اشاره به مجاهدت‌های نیروهای انتظامی افزود: امنیت فعلی را مدیون این نیروها هستیم لذا دولت باید از نیروی انتظامی حمایت و پشتیبانی کند و نسبت به تجهیز این نیروها مساعدت کند.

امام جمعه ارومیه با اشاره به سالروز رحلت حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: وجود حرم حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) یک نعمت الهی است که برای زیارت این بزرگان مشرف شویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top