تاریخ انتشار: شنبه 1404/07/19 - 14:01
کد خبر: 546446

بورس در مدار صعود

بورس در مدار صعود

بازار سرمایه تنها پس از یک روز کاری افت اندک، امروز مجددا در مسیر رشد قرار گرفت؛ به طوری شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با افزایش ۲۴ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۹۵۰ هزار واحد رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۴ هزار و ۴۲۷ واحد رشد کرد و به رقم دو میلیون و ۹۵۰ هزار و ۴۸۶ واحد رسید. این در حالی است که روز چهارشنبه شاخص با کاهش اندک ۶۰۸۳ مواجه شه بود. رشد امروز نهمین افزایش بازار سهام در ۱۱ روز کاری اخیر بود.

بورس روز ششم مهر وارد کانال ۲.۶ میلیون، ۷ مهر کانال ۲.۷ میلیون، ۱۳ مهر کانال ۲.۸ میلیون و پانزدهم مهر وارد کانال ۲.۹ میلیون واحد شد.در اولین روز هفته شاخص هم‌وزن هم ۸۸۳۹ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۴۵ هزار و ۱۱۴ واحد ایستاد.

امروز تعداد سهام مثبت بورس ۲۸۱ عدد و سهام منفی ۵۸ عدد بود. تعداد خریداران به ۶۳ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۸۳  درصد افزایش یافت.همچنین ۴۱۳ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

نوری، وبملت و شپنا به ترتیب بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وتجارت، وبملت و خساپا اشاره کرد.

شاخص فرابورس ایران هم امروز افزایش ۱۹۵ واحد را تجربه کرد و به ۲۵ هزار و ۶۳۵ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۰۶ هزار فقره و ارزش آن رقم قابل توجه ۱۳۷ هزار میلیارد تومان بود.

کگهر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشت اما آریا و فزر اثر منفی ایجاد کردند. کیسون، فزر و نان نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

عمده کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، رکود تولید و صنعت، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جام ملت‌های آسیا در عربستان به تعویق افتاد
زارع پس از چهارمین طلای جهان: امیدوارم حال مردم خوب شده باشد
چرا قیمت طلا و سکه امروز ریخت؟
حضور قدرتمند ایران در کنوانسیون تنوع زیستی
دزدان دریایی سومالی یک قایق ماهیگیری ایرانی را ربودند
پرسپولیس با پیروزی در قائمشهر از خطر گریخت
شکار هفتمین مدال با نتایج قدرتمندانه/ امیرحسین زارع به مدال طلا رسید
احمد محمدنژاد به مدال طلا رسید
یحیی سریع: یمن هدف ۳۷۵۵ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
روبیو: از راهکارهای دیپلماتیک با ایران استقبال می‌ کنیم!
نخستین تحلیل آکادمیک ساختاریافته در ایران در دانشگاه تهران ارائه شد
استقرار سامانه‌های پدافندی نزدیک اقامتگاه ترامپ+ تصاویر
از کدام شهرهای ایران می‌توان با قطار به مشهد سفر کرد؟
با سرمایه کم چه بخریم؟ طلا، نقره یا تتر؟ راهنمای سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۵
۷ نکته مهم که قبل از سرمایه‌گذاری در بورس باید بدانید!
جنگ با ایران هزینه‌های سنگینی دارد
وکیل خانواده ایرانی در سیدنی؛ از مهریه تا سفر فرزند به ایران
پسوریازیس قلب و مفاصل را هم درگیر می‌کند
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
بررسی پراپ سرمایه‌گذار برتر؛ مقایسه پلن A و B، قوانین، برداشت و ریسک
فروش آب مقطر ۱۵۰ میلیون تومانی به جای داروی اصلی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top