تاریخ انتشار: شنبه 1404/07/19 - 19:06
کد خبر: 546465

حزب الله لبنان:

حملات دشمن اسرائیلی باید متوقف شود

حملات دشمن اسرائیلی باید متوقف شود

حزب الله لبنان ضمن محکوم کردن حمله ددمنشانه و سنگین امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، به شدت از سکوت جهان عرب و جامعه جهانی در برابر تجاوزات تل آویو انتقاد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای حمله هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به جاده المصیلح – النجاریه در جنوب لبنان را که تعدادی شهید و زخمی و خسارات مادی گسترده برجا گذاشت، به ‌شدت محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: حزب الله حمله بامداد امروز دشمن اسرائیلی به جاده المصیلح-النجاریه در جنوب لبنان که به شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندان و نیز خسارات سنگین منجر شد را محکوم می کند و این در راستای حملات متوالی و عامدانه به غیرنظامیان بی پناه و به زیرساختهای اقتصادی و ممانعت از بازگشت مردم به زندگی عادی شان است.

حزب الله بیان کرد: این تجاوزات بخشی از سیاست های عامدانه و متوالی دشمن اسرائیلی و نشانگر زورگویی و اقدامات جنایتکارانه متوالی رژیم صهیونیستی است که در مقابل دیدگان کشورهای ضامن آتش بس و کمیته نظارت بر آتش بس و در سایه سکوت عربی و بین المللی و حمایت کامل آمریکاست که این رژیم را به تداوم تجاوزاتش به لبنان و منطقه گستاخ کرده است.

حزب‌الله خواستار موضع‌گیری قاطع دولت لبنان، حفظ وحدت ملی، تحرک دیپلماتیک فوری و ارائه شکایت به شورای امنیت سازمان ملل برای توقف حملات رژیم صهیونیستی شد و بیان کرد: این حملات، ضرورت همبستگی ملی همه لبنانی ها و موضع قاطع در سطح چالشها و تهدیدات کنونی و تحرکات دیپلماتیک و سیاسی گسترده و تحرک فعال در محافل عربی و بین المللی و شکایت به شورای امنیت به منظور فشار بر دشمن اسرائیلی برای توقف حملاتش را می طلبد.

در بیانیه حزب الله آمده است: حملات اسرائیلی نمی تواند ادامه داشته باشد و باید با آن مقابله کرد. دولت باید به مسئولیت ملی خود در قبال ملتش عمل کرده و به وظایف خود به عنوان حامی آتش بس عمل کند. ما به مردم شریف و ثابت قدم خود که با قاطعیت در برابر تجاوز ایستادگی می‌کنند و برای اثبات حق خود بر سرزمینشان و زندگی با عزت در وطنشان فداکاری‌های بزرگی می‌کنند، درود و احترام می‌فرستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی نوجوان‌ها به‌جای خانواده با هوش مصنوعی درد دل می‌کنند
فیلم | میدان انقلاب تهران شب اول ماه محرم
کدام جوندگان برای آپارتمان‌ مناسب‌ ترند؟
واگذاری پذیرش دانشجو به دانشگاه‌ها/ ضرورت ساماندهی معیشت اساتید
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵
کاریکاتور کمال شرف با موضوع حمایت ایران از لبنان
خوش رقصی جدید اینفانتینو برای ترامپ
عاشورا؛ قله بی‌نظیر حسین‌بن‌علی(ع) و پرچم هدایت امت
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آماده‌باش شبکه ارتباطی برای تشییع رهبر شهید/تقویت شبکه‌ها و مراکز داده
آزمون زبان MSRT جمعه برگزار می‌شود
رقابت بیش از نیم‌میلیون داوطلب در اولین آزمون ملی ۱۴۰۵
زمان واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد
زمان آزمون مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۱۴۰۵ تغییر کرد
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
فیلم | مجید شاکری: معنا ندارد راجع به الزامات حقوقی تنگه در مذاکره با آمریکا بحث کنید
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top