تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/23 - 00:02
کد خبر: 546619

مرمت آرامگاه حافظ با اعتبار ۲۳ میلیارد ریال

مرمت آرامگاه حافظ با اعتبار ۲۳ میلیارد ریال

سرپرست معاونت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس، از مرمت آرامگاه حافظ با اعتبار ۲۳ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ صادق زارع، سرپرست معاونت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس با اشاره به پیشرفت 40 درصدی عملیات ساماندهی و مرمت آرامگاه حافظ در شیراز، این اقدام را گامی مهم در جهت صیانت از هویت تاریخی و فرهنگی استان دانست.

وی افزود: مرمت و ساماندهی آرامگاه حافظیه با اعتباری بالغ بر 23 میلیارد ریال در دست انجام است و در حال حاضر سبک‌سازی و اجرای عایق‌های رطوبتی بام، مرمت آجر فرش مقبره‌های ضلع غربی، تعمیرات بخش‌های آجری در ضلع شمالی و نیز تعمیرات سنگ‌فرش موضعی در محوطه آرامگاه در دست اجراست.

زارع گفت: این عملیات به صورت پیمانی اجرا می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، تا پایان آذر ماه 1404 به پایان خواهد رسید.

وی تصریح کرد: با توجه به تشکیل کارگروه ساماندهی اماکن تاریخی - فرهنگی اداره کل، همه اقدامات اجرایی پیش رو پس از طرح و تصویب موضوعات و طرح در کمیته و شورای فنی استان به مرحله اجرا خواهد رسید، که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته ادامه مرمت و تعمیرات مجموعه آرامگاه حافظیه انجام خواهد شد.

به گفته وی عملیات شامل مرمت و رنگ آمیزی بخش‌های چوبی درها، پنجره‌ها و ارسی ها، ساماندهی محوطه و فضای سبز، مرمت و تعمیرات داخلی مقابر پیرامونی و ساماندهی و اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی مورد نیاز مجموعه است.

زارع تأکید کرد: مرمت علمی و اصولی این مجموعه تاریخی، در ارتقای جایگاه گردشگری فرهنگی استان فارس و پاسداری از میراث ملی کشور نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.

آرامگاه حافظ، شاعر نامدار سده هشتم هجری، از مهم‌ترین نماد‌های فرهنگی و گردشگری شیراز و ایران محسوب می‌شود. این مجموعه تاریخی متعلق به دوره آل مظفر است و در آذرماه 1345 با شماره 1009 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
کشته و زخمی شدن بیش از ۳۲۰ نفر در حمله به فرودگاه ریاض
استفاده تاکتیکی سازمان سیا از زنان در عملیات‌های انتحاری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top