تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/23 - 02:29
کد خبر: 546638

نشست ارائه گزارش کارگروه‌های تخصصی رفع مشکلات فعالان اقتصادی با پزشکیان

نشست ارائه گزارش کارگروه‌های تخصصی رفع مشکلات فعالان اقتصادی با پزشکیان

نخستین نشست ارائه گزارش کارگروه‌های تخصصی رفع مشکلات فعالان اقتصادی با حضور رییس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ پس از برگزاری دومین نشست تعدادی از اعضای مجمع کارآفرینان ایران با مسعود پزشکیان در تاریخ 27 شهریور و پیشنهاد تشکیل کارگروها‌ی تخصصی مشترک با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و اعضای این مجمع و ارائه نتایج نشست‌های آن به دولت که از سوی رئیس جمهور مطرح شد، پیش از ظهر امروز سه‌شنبه 22 مهر 1404، اولین نشست موضوعی اعضای این مجمع با دکتر پزشکیان به منظور ارائه گزارش نشست‌های 4 کارگروه انرژی، مالیاتی، پولی و بانکی و ارزی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

پزشکیان پس از گوش سپردن به مطالب و پیشنهادات مطرح شده در گزارش این 4 کارگروه، ضمن قدردانی از زحمات تهیه‌کنندگان این گزارش‌ها و پیشنهادات ارائه شده و نیز تلاش‌های مسئولان اجرایی که جلسات کارگروه‌ها را برگزار کرده‌اند، اظهار داشت: بر عهدی که با شما بستم، پایبند هستم؛ تمام توان خود را برای حل مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به کار گرفته‌ام.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت جدی گرفتن برگزاری نشست‌های کارگروه‌های تخصصی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط و نمایندگان مجمع، افزود: با وجود مطالبی که در خصوص تعلل در ترخیص پنل‌های خورشیدی مطرح شد، باید بگویم در یکسال گذشته وقت و توان زیادی برای تسهیل و تسریع مسیر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی صرف کرده‌ایم و امیدوارم هر چه زودتر ناترازی در حوزه برق برطرف شود.

 پزشکیان بر ضرورت توجه توأمان به مدیریت مصرف بهینه در کنار تلاش برای افزایش ظرفیت تولید برق تاکید و تصریح کرد: باید با کمک گرفتن از همه ظرفیت‌ها، از مراجع اجتماعی مثل مساجد و سمن‌ها گرفته تا رسانه‌ها و بخش‌نامه‌های اداری و ابتکارات فردی و مدیریتی، تلاش کنیم که حداقل 10 درصد در مصرف انرژی و برق صرفه‌جویی کنیم.

رئیس جمهور همچنین به اقدامات دولت برای تسهیل مسیر تعاملات و تبادلات اقتصادی بین‌المللی کشور، به ویژه با همسایگان اشاره کرد و گفت: امروز علاوه بر ظرفیت همکاری با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، مسیر همکاری‌های اقتصادی و تجاری با عراق، پاکستان، افغانستان، ترکیه و دیگر همسایگان تسهیل شده و تجار و فعالان اقتصادی می‌توانند از این بسترها بهره مناسب ببرند.

 پزشکیان همچنین بر ضرورت برگزاری مستمر و منظم جلسات کارگروه‌ها، ترجیحا به شکل هفتگی و ارائه گزارش آن به خود به شکل ماهانه تاکید کرد.

اعضای مجمع کارآفرینان ایران، نمایندگان بنگاه‌های بزرگ و پیشران اقتصادی هستند که به پیشنهاد رئیس جمهور و با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، 10 کارگروه در موضوعات ارزی، پولی و بانکی، تجارت، مالیات، سرمایه‌گذاری، ارز، لجستیک و حمل و نقل، تامین اجتماعی و گمرکی برای احصا و پیگیری رفع مشکلات تشکیل داده‌اند.

همچنین پیرو درخواست اعضای مجمع کارآفرینان ایران در دو نشست قبلی ایشان با رئیس جمهور، برای طرح مستقیم دغدغه‌ها و نظرات خود با رئیس محترم قوه قضائیه، پیش از این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، به دعوت و پیشنهاد رئیس جمهور، نشستی جداگانه با جمعی از اعضای مجمع داشت و ضمن گوش سپردن به نظرات و دغدغه‌های آنان، از پیشنهاد پزشکیان برای برگزاری منظم اینگونه نشست‌های کارآفرینان و فعالان اقتصادی با سران یا نمایندگان عالی سه قوه استقبال کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top