تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/23 - 02:29
کد خبر: 546638

نشست ارائه گزارش کارگروه‌های تخصصی رفع مشکلات فعالان اقتصادی با پزشکیان

نشست ارائه گزارش کارگروه‌های تخصصی رفع مشکلات فعالان اقتصادی با پزشکیان

نخستین نشست ارائه گزارش کارگروه‌های تخصصی رفع مشکلات فعالان اقتصادی با حضور رییس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ پس از برگزاری دومین نشست تعدادی از اعضای مجمع کارآفرینان ایران با مسعود پزشکیان در تاریخ 27 شهریور و پیشنهاد تشکیل کارگروها‌ی تخصصی مشترک با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و اعضای این مجمع و ارائه نتایج نشست‌های آن به دولت که از سوی رئیس جمهور مطرح شد، پیش از ظهر امروز سه‌شنبه 22 مهر 1404، اولین نشست موضوعی اعضای این مجمع با دکتر پزشکیان به منظور ارائه گزارش نشست‌های 4 کارگروه انرژی، مالیاتی، پولی و بانکی و ارزی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

پزشکیان پس از گوش سپردن به مطالب و پیشنهادات مطرح شده در گزارش این 4 کارگروه، ضمن قدردانی از زحمات تهیه‌کنندگان این گزارش‌ها و پیشنهادات ارائه شده و نیز تلاش‌های مسئولان اجرایی که جلسات کارگروه‌ها را برگزار کرده‌اند، اظهار داشت: بر عهدی که با شما بستم، پایبند هستم؛ تمام توان خود را برای حل مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به کار گرفته‌ام.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت جدی گرفتن برگزاری نشست‌های کارگروه‌های تخصصی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط و نمایندگان مجمع، افزود: با وجود مطالبی که در خصوص تعلل در ترخیص پنل‌های خورشیدی مطرح شد، باید بگویم در یکسال گذشته وقت و توان زیادی برای تسهیل و تسریع مسیر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی صرف کرده‌ایم و امیدوارم هر چه زودتر ناترازی در حوزه برق برطرف شود.

 پزشکیان بر ضرورت توجه توأمان به مدیریت مصرف بهینه در کنار تلاش برای افزایش ظرفیت تولید برق تاکید و تصریح کرد: باید با کمک گرفتن از همه ظرفیت‌ها، از مراجع اجتماعی مثل مساجد و سمن‌ها گرفته تا رسانه‌ها و بخش‌نامه‌های اداری و ابتکارات فردی و مدیریتی، تلاش کنیم که حداقل 10 درصد در مصرف انرژی و برق صرفه‌جویی کنیم.

رئیس جمهور همچنین به اقدامات دولت برای تسهیل مسیر تعاملات و تبادلات اقتصادی بین‌المللی کشور، به ویژه با همسایگان اشاره کرد و گفت: امروز علاوه بر ظرفیت همکاری با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، مسیر همکاری‌های اقتصادی و تجاری با عراق، پاکستان، افغانستان، ترکیه و دیگر همسایگان تسهیل شده و تجار و فعالان اقتصادی می‌توانند از این بسترها بهره مناسب ببرند.

 پزشکیان همچنین بر ضرورت برگزاری مستمر و منظم جلسات کارگروه‌ها، ترجیحا به شکل هفتگی و ارائه گزارش آن به خود به شکل ماهانه تاکید کرد.

اعضای مجمع کارآفرینان ایران، نمایندگان بنگاه‌های بزرگ و پیشران اقتصادی هستند که به پیشنهاد رئیس جمهور و با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، 10 کارگروه در موضوعات ارزی، پولی و بانکی، تجارت، مالیات، سرمایه‌گذاری، ارز، لجستیک و حمل و نقل، تامین اجتماعی و گمرکی برای احصا و پیگیری رفع مشکلات تشکیل داده‌اند.

همچنین پیرو درخواست اعضای مجمع کارآفرینان ایران در دو نشست قبلی ایشان با رئیس جمهور، برای طرح مستقیم دغدغه‌ها و نظرات خود با رئیس محترم قوه قضائیه، پیش از این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، به دعوت و پیشنهاد رئیس جمهور، نشستی جداگانه با جمعی از اعضای مجمع داشت و ضمن گوش سپردن به نظرات و دغدغه‌های آنان، از پیشنهاد پزشکیان برای برگزاری منظم اینگونه نشست‌های کارآفرینان و فعالان اقتصادی با سران یا نمایندگان عالی سه قوه استقبال کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top