تاریخ انتشار: شنبه 1404/07/26 - 17:46
کد خبر: 546762

بهره‌برداری از ایستگاه مترو سرباز تا اواخر آبان

بهره‌برداری از ایستگاه مترو سرباز تا اواخر آبان

جمعی از رسانه‌های خارجی از ایستگاه مترو «مریم مقدس» واقع در خط ۶ مترو تهران بازدید کردند. این ایستگاه و همچنین ایستگاه سرباز قرار است اواخر آبان ماه بهره برداری شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، جمعی از رسانه‌های خارجی امروز شنبه، ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ از ایستگاه مترو «مریم مقدس» در خط ۶ مترو تهران بازدید کردند؛ ایستگاهی که با معماری متفاوت و معنایی خاص، توجه جهانیان را به خود جلب کرده است.

نماینده‌هایی از رسانه‌های بین‌المللی از کشورهای چین، اسپانیا، بریتانیا، عراق، روسیه، فرانسه و… در این بازدید حضور داشتند و از روند ساخت این ایستگاه گزارش تهیه کردند.

در حاشیه این بازدید عباس فتح‌علی‌پور، مجری خط ۶ مترو تهران، با اشاره به تغییرات معماری ایستگاه «مریم مقدس» گفت: در یک سال گذشته، با پیشنهاد شهردار تهران و مشارکت شورای شهر و همکاری شورای خلیفه‌گری سرکیس مقدس در خیابان نجات‌اللهی، طراحی این ایستگاه بازنگری شد.

وی افزود: برای این منظور یک کارگروه تخصصی معماری تشکیل و جلسات کارشناسی متعددی برگزار شد تا طراحی نهایی شکل گیرد.

فتح‌علی‌پور با بیان اینکه ساخت این ایستگاه از سال ۱۳۹۴ آغاز شد، تصریح کرد: هزینه ساخت هر ایستگاه مترو حدود هزار و دویست میلیارد تومان است.

وی درباره سایر ایستگاه‌های خط ۶ هم گفت: ایستگاه بعدی این خط، ایستگاه «سرباز» است که اواخر ماه آینده آماده بهره‌برداری می‌شود و با توجه به موقعیت مکانی، از المان‌های سرباز وطن در طراحی آن استفاده شده است.

مجری خط ۶ تاکید کرد: بنا بر مقتضیات زمانی و مکانی، چند ایستگاه شاخص در هر خط داریم.

کشیش ساهاک خسرویان عضو شورای خلیفه‌گری سرکیس مقدس هم در این بازدید در جمع خبرنگاران درباره ایستگاه مترو «مریم مقدس» اظهار کرد: طراحی متفاوت این ایستگاه باعث شادی مسیحیان ایران شده و امیدواریم این گام‌ها به نزدیکی بیشتر ادیان کمک کند.

وی همچنین افزود: گسترده شدن تصاویر این ایستگاه در فضای مجازی به زبان‌های ارمنی و انگلیسی نشان می‌دهد توجه جهانیان به معماری و نامگذاری این ایستگاه جلب شده است.

خسرویان در پایان به موقعیت جغرافیایی این ایستگاه پرداخت و تأکید کرد: ساختمان اداری شورای خلیفه‌گری روبه‌روی ایستگاه قرار دارد و رفت‌وآمد ارامنه را تسهیل می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صحنه سقوط بالگرد شهید رئیسی برایم عادی نبود/ لوکیشن‌های اشتباه به ما می‌دادند
ادعای ونس درباره اختلاف‌نظر با ترامپ و تلفات آمریکا در جنگ علیه ایران
حجاب ممنوع در جمهوری آذربایجان ِمسلمان!
شهادت ۳۴۰ کودک از زمان آتش بس در غزه
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد
تکلیف رشته‌محل‌های یکبار پذیرش دانشگاه‌های غیرانتفاعی روشن شد
مهلت انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد
انفجار مهیب در ابرنفتکش بعد از برخورد با مین دریایی درتنگه هرمز
حمایت فوری برای بازسازی زیرساخت پردازشی AI
تکذیب مرگ دانشجوی دندانپزشکی بر اثر طاعون
جنگ محدود یا جنگ گسترده؟!
تجمع دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت در اجتماع مردمی میدان فردوسی+عکس
عاقبت متخلفان، سوختن در آتش اعتماد به آمریکاست
حملات به ایران پیش از انتخابات آمریکا متوقف شد
سه ایرانی نامزد بهترین های آسیا شدند
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
وقتی آقای کارگردان، صدای کودکان میناب در جهان شد
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
جریمه تراکتور، فولاد و خیبر از سوی کمیته انضباطی
کاروان پاراآسیایی ایران درمسیر ناگویا؛ مدال‌آوری درمیدان رقابتی متفاوت
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top