تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/07/27 - 23:45
کد خبر: 546850

رستمی: آمریکا آخرین برگ جنایات خود را در جنگ ۱۲ روزه نشان داد

رستمی: آمریکا آخرین برگ جنایات خود را در جنگ ۱۲ روزه نشان داد

حجت الاسلام رستمی عنوان کرد: در جنگ اخیر آمریکا آخرین برگه جنایت خود را نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سومین جلسه ستاد مرکزی مراسم یوم الله 13 با حضور  حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس ستاد و نماینده دستگاه‌های مختلف برگزار شد.

حجت الاسلام رستمی، رئیس ستاد مرکزی در این نشست با اشاره به وقایع 13 ابان یادآور شد:  تبعید مرجعیت به دلیل اعتراض به قانون کاپیتولاسیون، در سال 42، کشتار دانش اموزان و دانشجویان در سالروز این واقعه و‌تسخیر لانه جاسوسی، ( سفارت امریکا) در سال 1358 به دلیل نادیده گرفتن حق ملت در پذیرش رژیم پهلوی خائن از دلایل این حادثه بود.

وی با اشاره به تفاوت 13 ابان امسال با سالهای گذشته گفت: امسال 13 آبان تنها چند ماه از جنگ آمریکایی و اسرائیلی را سپری کردیم. جنگی که با مجاهدت‌های نیروهای مسلح و رهبری رهبر انقلاب اتش بس را به دشمن تحمیل کرد و آمریکا آخرین برگه جنایت خود را نشان داد.

وی با بیان اینکه ما هنوز از تبعات جنگ 12 روزه تحمیلی خارج نشدیم، ادامه داد: هنوز پیکر برخی شهدا پیدا نشدند. لذا 13 آبان امسال گرامی داشتن حادثه انقلابی که حدود 40 سال پیش رخ داده نیست بلکه یادآوری صحنه‌ای است که در آن قرار داریم.

رستمی با بیان اینکه با این وجود برخی از  ساده‌انگاری همچنان دم از مذاکره می زنند و‌خواهان مذاکره از موضع تحقیر هستند، گفت: این نشان می‌دهد که ما همچنان نیاز داریم در 13 آبان‌ها ماهیت جنایتکاران آمریکایی را بیش از پیش یادآوری کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران  نیز در این جلسه طی سخنانی پیشنهاد کرد با توجه‌ به وقایع داخل آمریکا و راهپیمایی علیه ترامپ، بهتر است که روز 13 آبان را روز جهانی استکبارستیزی معرفی کنیم.

وی گفت: در استان تهران جلسات ستادی برگزار و برنامه‌ریزی‌ها طبق روال در حال انجام است. اینکه می‌گوییم هر دانشگاه مدرسه و مسجد یک ستاد، باید تلاش کنیم این ستاد به معنای واقعی شکل بگیرند و دانش آموزان دانشجویان خودشان دست‌اندرکار باشند.

وی با بیان اینکه بسیاری از مدیران فکر می‌کنند که حضور در مراسم 13 آبان فقط وظیفه مردم است، گفت: این مسئله ضعف مدیران است لذا درخواست دارم به هر شکلی که صلاح است این مسئله به مدیران محترم تاکید شود.

معاون پژوهشی شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی نیز درباره شعار13 آبان امسال گفت: 14 شعار به ستاد اعلام شد که دو شعار " آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه" و " متحد و استوار علیه استکبار" که از زبان مردم و دانش اموزان و‌دانشجویان با نگاه انسجام و‌ وحدت در مقابل استکبار است، انتخاب شد.

وی با بیان اینکه 13 آبان و‌ استکبار ستیزی امسال از بعد نظری خارج و با جنگ تحمیلی 12 روزه علیه کشورمان به موضوعی عینی تبدیل شد، گفت: ما وسط مذاکره و‌ گفتگو با امریکا بودیم که جنگ علیه کشورمان صورت گرفت. جنگی که رژیم صهیونیستی با حمایت امریکا صورت داد.

در این جلسه ستاد سحر امامی و‌ مرضیه هاشمی دو فعال رسانه‌ای که مواضع ضد استکباری دارند نیز حضور داشتند. 

سحر امامی در سخنانی در این جلسه گفت: در جنگ 12 روزه شهدای دانش آموزی را داشتیم که گویای حضور و  پیروی آنها از حجت ما در یوم الله 13 آبان و ماهیت استکبارستیزی این روز است. دانش آموزان ما نماد نخبگی اندیشه و قوی بودن جامعه ما هستند هر چند‌ امروز زبان و‌ نگاه‌ دیگری دارند اما در وطن پرستی تفاوتی با نسل‌های قبل ندارند.

وی گفت: در برنامه ریزی‌ها برای این قشر باید با زبان خود انها با آنها حرف زد و باید نگاه آنها را در نظر داشت.

مرضیه هاشمی نیز با اشاره به اینکه در این روز باید درباره خط امام در 42 و امتداد و‌موفقیت آن صحبت کنیم، گفت: دیدیم در شرم الشیخ، رییس جمهور امریکا نمایندگان همه کشورها، مسلمان و غیرمسلمان را مسخره کرد این چهره واقعی و اصلی امریکا و غرب است.

وی گفت: دائم باید برای بچه‌هایمان بگوییم چرا مرگ بر آمریکا می‌گوییم و ماهیت امریکا را برای آنها توضیح دهیم. جنگ 12 روزه نشان داد ماهیت آنها چیست. نسل کشی غزه سراسر دنیا را بیدار کرد و امروز همه می‌دانند خط امام در سال 42 و مقاومت چقدر درست بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
بانک مرکزی: وام ازدواج ۳ ماهه پرداخت می‌شود
ارائه خدمات روان‌شناختی به امدادگران و خانواده‌های آسیب دیده
مذاکره بدون دریافت پول‌های بلوکه‌شده ایران امکان‌پذیر نیست
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top