تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/07/28 - 23:23
کد خبر: 546892

الهام آزاد در نشست مجمع نمایندگان زن اتحادیه بین المجالس در ژنو مطرح کرد:

زنان الهام‌بخش مسیر آینده‌اند

زنان الهام‌بخش مسیر آینده‌اند

عضو شورای اجرایی اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU)، با بیان اینکه زنان الهام‌بخش مسیر آینده‌اند، گفت: زنان و دختران آزاده ایرانی الهام‌بخش‌ترین زنان امروز هستند و در جریان تجاوز ۱۲ روزه رژیم اشغالگر و کودک کش صهیونیستی به ایران، زنان ایرانی با اتحاد، عقلانیت و همبستگی بی‌سابقه‌ای واکنش نشان دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به گزارش خبرنگار اعزامی خانه ملت به ژنو، الهام آزاد عضو شورای اجرایی اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU)، در نشست هم اندیشی نمایندگان زن اتحادیه بین المجالس در سخنرانی‌ با عنوان "همبستگی و الهام‌بخشی؛ حمایت از زنان در مسیر پیشرفت" بر نقش برجسته، تاریخی و تحول‌آفرین زنان در جامعه ایران و جهان تأکید کرد.

نماینده مردم نائین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش زنان فرهیخته و آزاده در طول تاریخ گفت: از حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب (س)، تا پروین اعتصامی و زنان قهرمان دوران دفاع مقدس، همگی نمادهایی از ایمان، شجاعت، آگاهی و عدالت‌خواهی هستند که الهام‌بخش نسل‌های امروزند.

وی الهام‌بخش‌ترین زنان امروز را "زنان و دختران آزاده ایرانی" دانست که در جریان تجاوز ۱۲ روزه رژیم اشغالگر و کودک کش صهیونیستی به ایران، با اتحاد، عقلانیت و همبستگی بی‌سابقه‌ای واکنش نشان دادند. 

آزاد افزود: این ایستادگی پیامی روشن به کشورهایی بود که با شعار اعطای آزادی، در پی سوءاستفاده از زنان و بهره برداری از جنبش های صلح آمیز آنها در راستای اهداف شوم و سیاسی خود هستند.

وی با تأکید بر اینکه هیچ جامعه‌ای بدون مشارکت فعال زنان به شکوفایی واقعی نمی‌رسد، گفت: عدالت جنسیتی یک نبرد نیست، بلکه پیمانی انسانی برای ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر است.

آزاد با اشاره به مسئولیت اجتماعی زنان موفق، افزود: هیچ زن موفقی نباید آخرین زن موفق در مسیر خود باشد. تعهد ما باید گشودن راه برای دیگران، و نه صرفاً موفقیت فردی باشد.

وی افزود: در ایران، ساختارهای مختلفی برای حمایت از حضور زنان در تصمیم‌گیری‌های سیاسی، اجتماعی و علمی شکل گرفته است.

این نماینده مردم مجلس دوازدهم، ضمن تشریح اقدامات ایران در حمایت از زنان جوان در عرصه‌های سیاسی، مدیریتی و آموزشی، خواستار ایجاد فرصت‌های برابر، ترویج گفت‌وگوی میان‌نسلی و تقویت نقش زنان در توسعه کشورها شد. 

عضو شورای اجرایی اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU)، همچنین تأکید کرد: پیشرفت واقعی در گرو همبستگی، خودباوری و اخلاق‌مداری است، همبستگی به ما می‌آموزد که هیچ زنی تنها نیست، خودباوری سقفی برای رؤیاها نمی‌شناسد و اخلاق‌مداری یعنی رهبری در چارچوب ارزش‌های انسانی.

به گزارش خانه‌ملت؛ هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و با همراهی شمس‌الدین حسینی عضو هیات رئیسه کمیته دائمی امور سازمان ملل اتحادیه بین‌المجالس (IPU) و عضو شورای اجرایی IPU مجلس، حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس، رحیم زارع نماینده آباده در مجلس، رحمت‌الله نوروزی نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس و خانم الهام آزاد نماینده مردم نایین در مجلس و عضو شورای اجرایی اتحادیه بین‌المجالس (IPU) مجلس شورای اسلامی به منظور شرکت در یکصد و پنجاه و یکمین اجلاس مجمع اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) با موضوع  «حفظ هنجارهای انسانی و حمایت از اقدامات بشردوستانه در زمان بحران و دموکراسی فراگیر برای جهانی پایدار» در ژنو حضور دارند./

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top