تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/30 - 00:09
کد خبر: 546957

آدرس مراکز ماموگرافی رایگان مشخص شد

آدرس مراکز ماموگرافی رایگان مشخص شد

رئیس اداره سرطان معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از برگزاری طرح ملی «هفته ماموگرافی رایگان» خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  مرضیه لشکری رئیس اداره سرطان معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از برگزاری طرح ملی «هفته ماموگرافی رایگان» خبر داد. این طرح از ۲۶ مهر تا ۳ آبان ۱۴۰۴ در مراکز درمانی منتخب کشور اجرا می‌شود و بانوان می‌توانند در این بازه زمانی به‌صورت رایگان ماموگرافی انجام دهند یا نوبت خود را رزرو کنند.

وی با اشاره به اینکه سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در میان زنان ایران و جهان است، تأکید کرد: سالانه بیش از ۱۹ هزار مورد جدید سرطان پستان در کشور ثبت می‌شود و روزانه بیش از ۵۰ زن به این بیماری مبتلا می‌شوند. این بیماری حدود ۲۶ درصد از کل سرطان‌های زنان را تشکیل داده و یکی از علل اصلی مرگ ناشی از سرطان در بانوان به شمار می‌رود.

لشکری تصریح کرد: تشخیص زودهنگام سرطان پستان می‌تواند بیش از ۹۰ درصد شانس درمان کامل را فراهم کند و موجب کاهش عوارض جسمی و روحی بیمار شود. روش‌های اصلی تشخیص زودهنگام شامل خودآزمایی ماهیانه پستان، معاینه بالینی توسط پزشک یا ماما و انجام ماموگرافی دوره‌ای از سن ۴۰ سالگی تا ۷۴ سالگی است.

وی یادآور شد: ماموگرافی دقیق‌ترین روش برای شناسایی توده‌های کوچک در پستان است که هنوز قابل لمس نیستند و کمک می‌کند درمان سریع‌تر و آسان‌تر انجام شود.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت هدف از اجرای طرح ماموگرافی رایگان را افزایش آگاهی بانوان نسبت به اهمیت تشخیص زودهنگام و کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان پستان عنوان کرد.

فهرست مراکز منتخب ارائه خدمات ماموگرافی رایگان از ۲۶ مهر تا ۳ آبان ۱۴۰۴ مشاهده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top