تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/30 - 00:12
کد خبر: 546958

درخواست فدراسیون فوتبال از قلعه‌نویی

درخواست فدراسیون فوتبال از قلعه‌نویی

فدراسیون فوتبال در بررسی گزینه پیشنهادی قلعه نویی برای حضور دستیار خارجی در کادر فنی تیم ملی به این جمع بندی رسید که وی مدارک لازم برای نشستن روی نیمکت را ندارد و آن را به وی اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سالواتوره فوتی که پیش‌تر سابقه دستیاری در کنار ژوزه مورینیو در تیم آ. اس. رم را در کارنامه دارد، در جریان دیدار تدارکاتی ایران و تانزانیا نیز به دوبی سفر کرده بود تا از نزدیک در جلسات فنی و مذاکرات با مسئولان فدراسیون فوتبال شرکت کند. با این حال، برخلاف انتظار، حضور او در کادرفنی تیم ملی ایران نهایی نشد و راهی سمپدوریا ایتالیا شد تا اکنون جزئیات تازه‌ای از دلایل این تصمیم مطرح شود.

در جریان مذاکرات انجام‌شده میان فوتی و مدیران فدراسیون فوتبال، مشخص شد که این مربی ایتالیایی فاقد مدرک مربیگری «پروفشنال» یا همان Pro License است؛ مدرکی که در ساختار حرفه‌ای فوتبال جهان، برای حضور در کادر فنی تیم‌های ملی و باشگاه‌های سطح بالا معمولاً شرط لازم محسوب می‌شود. همین مساله باعث شد تا مسئولان فدراسیون نسبت به جذب او تردید جدی پیدا کنند. از نگاه فدراسیون، حضور مربی‌ای که قرار است در جام جهانی ۲۰۲۶ امیر قلعه نویی را روی نیمکت راهنمایی کند، باید از هر نظر واجد شرایط حرفه‌ای و علمی باشد.

از سوی دیگر، با توجه به اینکه حقوق در نظر گرفته‌شده برای این مربی در سطح قابل توجهی بوده، مدیران فدراسیون تصمیم گرفتند از جذب فردی بدون داشتن چنین مدرکی پرهیز کنند. در نتیجه، پس از بررسی جوانب مختلف، فدراسیون فوتبال با پیشنهاد سرمربی تیم ملی برای پیوستن سالوادور فوتی به کادر فنی مخالفت کرد.

در ادامه نیز از امیر قلعه‌نویی خواسته شده است تا گزینه‌های جدیدی را معرفی کند که این امر نیز از سوی سرمربی تیم ملی رخ داده است تا پروسه انتخاب دستیار خارجی ایده آل برای او دوباره از نو تکرار شود.

شایان ذکر است فوتی بلافاصله پس از منتفی شدن توافق با فدراسیون فوتبال ایران، راهی ایتالیا شد و مذاکرات خود را با باشگاه سمپدوریا نهایی کرد. او به سرعت با این باشگاه قرارداد بست، اما نکته جالب اینجاست که در ساختار رسمی سمپدوریا، نام او نیز به عنوان «دستیار» ثبت نشده است. با این حال، طبق گزارش‌های رسیده از ایتالیا، فوتی قرار است در عمل نقش اصلی و محوری را در کادرفنی سمپدوریا برعهده بگیرد و به نوعی همه‌کاره نیمکت این تیم باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top