تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/08/01 - 10:46
کد خبر: 547052

راز پیروزی پر گل لیورپول

راز پیروزی پر گل لیورپول

سرمربی لیورپول تاکید کرد که تیمش برابر فرانکفورت به پیروزی قاطع دست پیدا کرد چرا که از فرصت هایی که به دست آورد نهایت استفاده را برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ لیورپول در دیدار برابر آینتراخت فرانکفورت توانست با نتیجه ۵ بر ۱ به پیروزی برسد.

به نقل از اسپورت، آرنه اشلوت در نشست خبری بعد از بازی گفت: امروز شباهت‌هایی بین این بازی و بازی‌های قبلی دیدم اما تفاوت این بود که امروز از فرصت‌ها استفاده کردیم و در لحظات کلیدی گل زدیم. زود فرصت‌سازی کردیم و از تنها فرصت حریف گل خوردیم اما بعد از پیشی گرفتن با نتیجه ۳ بر ۱ کنترل بازی آسان‌تر شد.»

او ادامه داد: تیم تعادل بهتر و انرژی بیشتری، به‌خصوص در فشارآوردن نشان داد؛ چیزی که در بازی‌های قبلی نداشتیم. این نتیجه، حاصل کار تیمی و تمرکز بر جزئیات کوچک است که تفاوت ایجاد می‌کند. ما به پیروزی در این بازی نیاز داشتیم و خوشخبتانه توانستیم سه امتیاز را به دست  آوریم.

اشلوت درباره  هوگو اکیتیکه گفت: گلی که زد بسیار ویژه بود و خوشحالی را روی چهره‌اش می‌شد دید. این لحظاتی بود که از او انتظار داشتیم. در هفته‌های گذشته فرصت‌های زیادی ایجاد می‌کردیم، اما همیشه از آن‌ها استفاده نمی‌کردیم. امروز ایساک و هوگو را به زمین فرستادم؛ هر دو حس گلزنی واضحی دارند و خطر واقعی ایجاد کردند. ایساک چند فرصت داشت، اما متأسفانه هنوز گل نزده، ولی مجبور شد در بین دو نیمه به دلیل درد خفیف ران خارج شود. این ناراحت‌کننده است. بارها گفتم که پیدا کردن تعادل با بازیکنی که سه ماه غایب بوده بسیار سخت است. وقتی آهسته او را وارد می‌کنی، بعضی‌ها  اعتراض می‌کنند که چرا بیشتر به او تکیه نمی‌کنی اما نباید فراموش کرد که او به تازگی مصدومیت را پشت سرگذاشته است و نمی تواند ۹۰ دقیقه بازی کند.

سرمربی لیورپول در پایان، در مورد مصدومیت جرمی فریمپونگ گفت: انتظار دارم جرمی  چند هفته غایب باشد، مصدومیتش نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top