تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/05 - 19:23
کد خبر: 547323

تجلیل شهردار منطقه ۱۲ تهران از پرستاران

تجلیل شهردار منطقه ۱۲ تهران از پرستاران

شهردار منطقه ۱۲ تهران، با حضور در بیمارستان‌های امیر اعلم و شفا یحیاییان، از مقام والای پرستاران این مراکز درمانی تجلیل کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س)، اسوه صبر و ایثار، و گرامیداشت روز پرستار، محمد آئینی، شهردار منطقه ۱۲ تهران، با حضور در کلینیک منطقه ۱۲ و بیمارستان‌های امیر اعلم و شفا یحیاییان، از مقام والای پرستاران این مراکز درمانی تجلیل کرد.

در این دیدارها که با حضور جمعی از مدیران شهری و مسئولان درمانی برگزار شد، شهردار منطقه ۱۲ با اهدای لوح سپاس، شاخه گل و هدایای نمادین، ضمن تبریک این روز فرخنده، از تلاش‌های شبانه‌روزی پرستاران در خدمت‌رسانی به بیماران و ارتقای سلامت عمومی جامعه قدردانی کرد.

محمد آئینی شهردار منطقه ۱۲ تهران در سخنانی با اشاره به نقش بی‌بدیل پرستاران در نظام سلامت کشور گفت: پرستاران، نماد ایثار و انسان‌دوستی هستند. آنان در سخت‌ترین شرایط، از جمله دوران همه‌گیری کرونا، با جان‌فشانی و فداکاری در کنار بیماران ایستادند و آرامش را به خانواده‌ها بازگرداندند و روز پرستار فرصتی است برای تجلیل از این قشر شریف و زحمت‌کش که همواره در خط مقدم سلامت جامعه قرار دارند.

وی همچنین افزود: حضرت زینب (س) با صبر و استقامت خود در واقعه کربلا، الگویی جاودانه برای همه پرستاران است. امروز نیز پرستاران ما با الهام از آن بانوی بزرگوار، در مسیر خدمت به مردم گام برمی‌دارند.

در ادامه این مراسم، پرستاران حاضر با ابراز خوشحالی از این توجه و قدردانی، تأکید کردند که چنین اقدامات حمایتی و معنوی، انگیزه آنان را برای ادامه خدمت‌رسانی با کیفیت و روحیه‌ای مضاعف افزایش می‌دهد.

این برنامه در فضایی صمیمی و معنوی برگزار شد و با استقبال گرم کادر درمانی همراه بود. شهردار منطقه ۱۲ در پایان، بر استمرار حمایت‌های شهرداری از مراکز درمانی و تقویت زیرساخت‌های سلامت در منطقه تأکید کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top