تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/05 - 21:06
کد خبر: 547341

خاموشی: وقایع اخیر بین حق و استکبار جهانی شکل گرفت

خاموشی: وقایع اخیر بین حق و استکبار جهانی شکل گرفت

رئیس سازمان اوقاف در اختتامیه چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: وقایع اخیر بین جبهه حق و استکبار جهانی شکل گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی امشب در اختتامیه چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: از دست‌اندرکاران و میزبانی خوب مردم فرهیخته و خونگرم کردستان، اساتید قرآن، علما و کودکان که زیر پرچم قرآن مانور قرآنی را شکل دادند، تشکر می‌کنم.

وی به قرائت آیاتی از سوره حشر پرداخت و افزود: وقایع اخیر بین ما و استکبار جهانی شکل گرفت، استکباری که حق برایش معنا ندارد و نفع خود و باطل را انتخاب کرده است. بر دنیا مسلط هستیم. انقلابیون و مسلمانان در جبهه حق و دشمن در جبهه مخالف است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، با بیان اینکه رژیم صهیونی می‌خواهد با بمباران و کودک‌کشی سرزمین‌ها را فتح کند، در حالی‌که مسیر اشتباهی است، تصریح کرد: مسلمانان بدانند که در مقابل دشمن پیروز خواهند شد چراکه وعده الهی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به فرموده خداوند از مسلمانان خواست که تقوای الهی و اجتماعی پیشه کنند، گفت: سلطنت‌های بدبخت و منافقین در حالی با هم عهد می‌بندند که نتوانستند به اهداف شومشان برسند.

خاموشی بیان کرد: کسانی که امروز ادعای براندازی دارند، جبهه باطل ایستاده‌اند و باید بدانند که خداوند آگاه بر اعمال و رفتار خبیثانه آنان است. 

وی با تاکید بر اینکه راه و اقدام دشمنان به جایی نخواهد رسید، اظهار داشت: برگزاری این مسابقات بهانه‌ای است که همه با هم خط زندگی را گم‌ نکنیم. قرآن حیات طیبه است و همه با این کتاب آسمانی زنده هستیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، خاطر نشان کرد: قرآن آنقدر عظمت دارد که اگر بر کوه نازل شود، کوه تحمل نخواهد داشت؛ آیه‌های سوره حشر را باید بر سردرب موسسات قرآنی بگذاریم و آنقدر بخوانیم که منزل دل را به فرموده قرآنی منور کنیم.

وی ضمن قدردانی از نگاه رهبر معظم انقلاب و دولت و وزیر ارشاد که برای قرآن ارزش خاصی قائل هستند، تاکید کرد: باید ایران اسلامی مهد قرآن جهان اسلام شود، با افتخار می‌توانیم بگوییم که مستمرترین مسابقات قرآن را برگزار کرده‌ایم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، عنوان کرد: باید سبک زندگی اسلامی را با فرهنگ قرآنی روز به روز بیشتر ترویج دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top