تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/12 - 22:55
کد خبر: 547785

اسکوچیچ: پیروزی مقابل الشرطه برای من دلچسب نبود

اسکوچیچ: پیروزی مقابل الشرطه برای من دلچسب نبود

پیروزی مقابل الشرطه عراق برای سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز دلچسب نبوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ دراگان اسکوچیچ پس از پیروزی تیمش مقابل الشرطه عراق در نشست خبری اظهار داشت: وقتی نمی‌توانید موقعیت زیادی ایجاد کنید، مسلماً برد راضی‌کننده‌ای برای من نیست. ترجیح می‌دهم تیمم مالکیت توپ را در اختیار داشته باشد، اما وقتی نمی‌توانیم موقعیت زیادی ایجاد کنیم، پیروزی برای من دلچسب نیست.

وی در ادامه افزود: در نیمه اول نتوانستیم چندان موقعیت ایجاد کنیم، اما گاهی باید بردها را با چنگ و دندان به دست آورد. می‌دانید که ایگور پوستونسکی و محمد نادری در تیم من جای‌شان خالی است. ترابی هم تازه از مصدومیت برگشته و محرمی نیز هنوز به سطحی نرسیده است که بتواند 90 بازی کند. بازیکنانی هم که امسال به تیم ما آمدند زمان می‌خواهند که خودشان را با دیگران تطبیق دهند. قبل از بازی این را گفتم، ولی شاید خیلی‌ها باور نکردند. تیم حریف تیم بسیار خوبی است و نتایج آنها اصلاً نشان‌دهنده کیفیت‌شان نیست.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز خاطر نشان کرد: باید به تمام بچه‌ها تبریک بگویم؛ خصوصاً علیرضا بیرانوند که عملکردی استثنایی داشت. خیلی برای او خوشحالم. خصوصاً اینکه گل برد ما را هم مهدی ترابی زد. ما در مقطع حساسی هستیم که بازیکنان مصدومان‌مان در دسترس نیستند و جایگزین‌ها هم برای رسیدن به شرایط ایده‌آل به زمان نیاز دارند. به هر حال برد مهمی بود. به همه کسانی که به تراکتور عشق می‌ورزند تبریک می‌گویم. می‌دانم که برد چشم‌نوازی نبود ولی گاهی باید با چنگ و دندان پیروز شد.

اسکوچیچ در پاسخ به سؤالی درباره کیفیت زمین چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز تصریح کرد: نمی‌توانیم بگویم که زمین الان کیفیت خوبی دارد. نمی‌دانم پروسه تکمیل این چمن در حال انجام است یا نه، ولی مطمئنم الان کیفیت خوبی ندارد. موضوع دیگر این است که زمین تمرین ما وضعیتش کاملاً متفاوت از این زمین است. چمن آنجا به سبک دیگری است. مدام جابه‌جایی بین اینجا و آنجا باعث می‌شود احتمال مصدومیت بالا برود. اینکه شرایط چمن بهتر خواهد شد یا نه، نمی‌دانم ولی مطمئنم الان شرایط مطلوب نیست.

وی همچنین تأکید کرد: اگر پیشرفت در چمن حاصل شود که هیچ، اما اگر این اتفاق نیفتد باید دنبال راه‌حل جایگزین برویم. ما باید بدانیم که هواداران برگ برنده ما هستند و می‌خواهیم از حضور آنها بهره‌مند شویم، اما اگر درباره کیفیت چمن صحبت کنیم، به نظرم از دور هم قابل تشخیص بود که کیفیت خوبی ندارد. من باید تأکید کنم که متخصص این موضوع نیستم و نمی‌دانم بهتر می‌شود یا نه. حتی در نیمه اول به نظر می‌رسید بیشتر از اینکه حریف کار را برای ما سخت کند، بازیکنان با زمین بازی مشکل داشتند. بازی در فضای کوچک روی چنین چمنی غیرممکن است.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز صحبت‌هایش را اینطور ادامه داد: گاهی وقت‌ها مجبور می‌شویم بدون هواداران بازی کنیم. گاهی زمین بازی، همان زمین تمرین انتخاب می‌شود که این باعث می‌شود حس مسابقه به بازیکنان القا نشود. گاهی وقت‌ها حاشیه‌هایی برای تیم به وجود می‌آورند که خودتان می‌دانید. با تمام این مسائل و مصدومیت‌ها ما خوب بودیم و می‌دانیم در مسیر درست حرکت می‌کنیم. ما بازی‌های بسیار مهمی را در مقطعی فشرده انجام دادیم، ولی سربلند بیرون آمدیم. اینکه سطح خودمان را در هر بازی حفظ کنیم کار دشواری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top