تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/08/15 - 15:33
کد خبر: 547904

هشدار درباره عقب‌ماندن کشور از رقبا در حوزه دریایی؛

خضریان: دو سال از ابلاغ سیاست‌های دریا‌محور گذشت؛ دولت هنوز اقدام مؤثری نکرده

خضریان: دو سال از ابلاغ سیاست‌های دریا‌محور گذشت؛ دولت هنوز اقدام مؤثری نکرده

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های ۹گانه رهبر انقلاب درباره توسعه دریا‌محور، علی خضریان نماینده مجلس با انتقاد از تعلل دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد که جز برگزاری چند نشست و همایش، اقدام مؤثر و ساختاری در این مسیر انجام نشده و زیرساخت‌های دریایی کشور همچنان در رکود قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به گذشت دو سال از ابلاغ فرمایشات راهبردی و سیاست‌های ۹ ماده‌ای رهبر انقلاب درباره توسعه دریا‌محور جمهوری اسلامی ایران، گفت: باید بپذیریم که جز برگزاری چند نشست و همایش متأسفانه تا امروز اقدام مؤثر، ساختاری و پایدار در اجرای این منویات از سوی دولت و نهادهای ذی‌ربط مشاهده نشده است.

وی افزود: توسعه دریا‌محور، یکی از کلیدی‌ترین محورهای اقتدار اقتصادی و امنیتی کشور است که رهبر انقلاب در آن بیانات، بر آن تأکید ویژه فرمودند. با این وجود، دستگاه‌های اجرایی و حتی بخشی از بدنه سیاست‌گذار کشور، همچنان درگیر نگاه‌های بخشی، اداری و گاهی صوری به این مسأله‌اند؛ در حالی که این سیاست باید به راهبردی ملی و چندوجهی تبدیل می‌شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: امروز شاهدیم که زیرساخت‌های دریایی کشور، اعم از بنادر، صنایع دریایی، ناوگان تجاری، شیلات و حتی پژوهش‌های اقیانوسی، در وضعیت رکود و بی‌برنامگی قرار دارد. این در حالی است که کشورهای همسایه با سرعتی چشمگیر در حال بهره‌برداری از ظرفیت‌های دریایی خود هستند و فاصله ایران با آنان در حال افزایش است.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از دولت انتظار می‌رود گزارش روشن، مستند و قابل‌سنجشی از وضعیت اجرای بندهای ۹ گانه توسعه دریا‌محور به مجلس شورای اسلامی ارائه کند و مشخص نماید که طی دو سال گذشته چه اقداماتی انجام شده و چرا در تحقق این سیاست ملی تأخیر جدی رخ داده است.

خضریان در پایان بیان کرد: مجلس شورای اسلامی، ضمن ایفای وظایف نظارتی خود، نسبت به این اهمال و بی‌عملی سکوت نخواهد کرد و پیگیری اجرای کامل منویات رهبر انقلاب را از مسئولان اجرایی کشور مطالبه می‌نماید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top