تاریخ انتشار: شنبه 1404/08/17 - 18:43
کد خبر: 547962

دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود

دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود

وزیر ورزش و جوانان از آمادگی کامل کاروان ایران خبر داد و گفت: با وجود محدود شدن تعداد رشته‌ها و مدال‌ها، ورزشکاران ایرانی برای موفقیت و شادی مردم کشور تلاش می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در پایان دیدار تیم‌های ملی فوتسال ایران و تاجیکستان به تشریح وضعیت کاروان ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی پرداخت.

دنیامالی با اشاره به حضور خود در مراسم افتتاحیه گفت: من برای مراسم افتتاحیه بازی‌ها به ریاض آمدم و ضمن برگزاری نشست‌های خوب با اعضای مدیریتی کاروان و نمایندگان چند رشته ورزشی، این موفقیت را به بچه‌ها تبریک می‌گویم و امیدوارم در دو بازی آینده که از اهمیت بالایی برخوردار هستند، شاهد درخشش تیم ملی فوتسال کشورمان باشیم و بتوانیم در این دوره نیز قهرمان شویم.

وزیر ورزش در ادامه درباره نشست‌های کاری با همتایان خود افزود: یکی از محورهای اصلی این نشست‌ها، بحث همکاری‌های مشترک با کشورهای مختلف، به‌ویژه کشورهای همسایه و اسلامی بود. در این دوره ۵۷ کشور حضور دارند و ایران همواره در ادوار گذشته کارنامه درخشانی داشته است. با وجود کاهش تعداد رشته‌ها و محدود شدن توزیع مدال‌ها، نمایندگان ما با آمادگی کامل در این رقابت‌ها حاضر شده‌اند و مطمئن هستم دل مردم ایران را شاد خواهند کرد.

دنیامالی در خصوص پاداش قهرمانان نیز بیان کرد: برای پاداش‌ها دستورالعمل مشخصی وجود دارد که براساس سطح رقابت‌ها تعیین می‌شود. المپیک اولویت اول ماست و پس از آن بازی‌های آسیایی، جهانی و سپس رقابت‌هایی مانند بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی قرار دارند. قصد داریم این دستورالعمل را بازنگری کنیم تا فاصله بین پاداش مدال طلا و نقره منطقی‌تر شود، زیرا در نهایت قهرمانی با مدال طلا سنجیده می‌شود.

وی همچنین با اشاره به عملکرد کاروان جوانان ایران در مسابقات بحرین گفت: با وجود کسب ۷۶ مدال، تنها با دو یا سه مدال طلای بیشتر می‌توانستیم سوم آسیا شویم، بنابراین روی اصلاح این موضوع کار می‌کنیم و هماهنگی‌های لازم برای پرداخت پاداش‌های سال گذشته و نیم‌سال جدید انجام شده است تا ان‌شاءالله با حضور رئیس‌جمهور به قهرمانان اهدا شود.

دنیامالی درباره شرایط برگزاری بازی‌ها افزود: کشور میزبان تمام تلاش خود را برای برگزاری هر چه بهتر رقابت‌ها انجام داده است، اما به دلیل حجم بالای حضور ورزشکاران، برخی امکانات دهکده دچار مشکل شد که در حال رفع آن هستند. با این حال شرایط به طور کلی قابل قبول است و ورزشکاران حرفه‌ای ما تحت تأثیر این کمبودها قرار نمی‌گیرند. برای مثال، مسابقات بوکس در فضای باز برگزار شد که تجربه‌ای متفاوت بود، اما نمایندگان ما بهترین عملکرد خود را ارائه دادند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به حواشی پیش از دربی گفت: دولت چهاردهم سیاست خود را ایجاد فضای رقابت جوانمردانه در بستری از دوستی و صمیمیت قرار داده است. این فرهنگ باید در سکوها نیز وجود داشته باشد. با جلسات برگزارشده با کانون هواداران و باشگاه‌ها، شرایط نسبت به گذشته بهتر شده، اما همچنان نیاز به اقدامات فرهنگی بیشتری داریم تا چنین اتفاقاتی تکرار نشود.

وزیر ورزش در پایان گفت: در آینده شاهد حضور پررنگ‌تر کانون‌های هواداری خواهیم بود تا با همکاری باشگاه‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی، فضای سالم‌تری در ورزشگاه‌ها ایجاد شود و چنین مواردی دیگر تکرار نشود. همچنین انتخاب محل برگزاری مسابقات براساس هماهنگی با باشگاه‌ها و نزدیکی هواداران انجام می‌شود و تصمیم‌گیری نهایی بر عهده سازمان لیگ است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیشرفت توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی؛ نصب جکت ۱۱A با ۷۰۰ متر شمع‌کوبی
بازگشت پروازهای تاجیکستانی به ایران؛ ظرفیت ۲۳ پرواز هفتگی بین دو کشور
بهبود نسبی فعالیت‌های اقتصادی پس از شوک جنگ
صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه در ژوئیه کاهش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
تندباد و گردوخاک در راه تهران
ده‌ها کشتی منتظر اجازه ایران برای عبور از تنگه هرمز هستند
هوشمندسازی و اصلاح تعرفه‌ها در مسیر مدیریت مصرف گاز
حکم اعدام عامل زیر گرفتن ۷ مأمور فراجا در کرج اجرا شد
اروپا غرق در کمبود سوخت، آمریکا در افت بی‌سابقه ذخایر راهبردی نفت
انفجارهای مهیب پایتخت اوکراین را لرزاند
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
اعلام نام و شعار کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی
دختر جانباز ۹ ساله سرپرست معنوی کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی شد
۶ دانشگاه ایران در فهرست هزار دانشگاه برتر جهان
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
حملات موشکی و پهپادی جدید یمن علیه مواضع دشمن در «المخا»
استثمار مداحی؛ مقدساتی که قربانی بلاگرها شد
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top