تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/08/18 - 10:43
کد خبر: 547993

رونمایی از محصول نوآورانه «چاپگر سه بعدی طراحی سطوح مواد غذایی”

رونمایی از محصول نوآورانه «چاپگر سه بعدی طراحی سطوح مواد غذایی”

احسان روحانی، رئیس پردیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد، از بومی‌سازی فناوری چاپگر سه‌بعدی در صنعت غذا و رونمایی از محصول نوآورانه «چاپگر سه بعدی طراحی سطوح مواد غذایی” خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احسان روحانی در حاشیه رویداد «موکا» (ما و کارآفرینان ایران) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرنامه دانشجویان ایران اظهار داشت: چاپ سه‌بعدی با سرعتی چشمگیر در جهان در حال پیشرفت است و نقش مهمی در کاهش فاصله میان ایده تا اجرا ایفا می‌کند. این فناوری به‌ویژه در صنایع غذایی، زمینه‌ساز تولید محصولات دقیق، شخصی‌سازی‌شده و باکیفیت است. 

وی با اشاره به توسعه روز افزون کاربرد چاپگرهای سه‌بعدی، افزود: این فناوری در تولید مواد غذایی متناسب با نیازهای اقشار و گروه‌های مختلف‌جامعه مانند کودکان، بیماران و سالمندان بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما نیز با تکیه بر دانش و توان داخلی و بر اساس اعلام نیاز یکی‌از شرکت‌های زنجیره‌ای تولید مواد غذایی موفق به ساخت چاپگر سه بعدی طراحی سطوح مواد غذایی تحت عنوان «دستگاه سس‌زن اتوماتیک» به کمک فناوری چاپ سه‌بعدی شده‌ایم. 
مجری این طرح با معرفی این محصول تصریح کرد: دستگاه سس‌زن اتوماتیک، حاصل تلفیق دانش مهندسی مکانیک، الکترونیک، طراحی صنعتی، مهندسی مواد و چاپ سه‌بعدی است. 

حذف دخالت دست در فرآیند طراحی سطوح مواد خوراکی با سس در این طرح، موجبات ارتقای بهداشت تولید غذا، کاهش هزینه و امکان شخصی‌سازی ظاهر مواد خوراکی با استفاده از سس، را فراهم کرده است. 

روحانی همچنین گفت: در این پروژه از یک برد الکترونیکی اختصاصی با قابلیت کنترل همزمان سنسورها و موتورها استفاده شده است که با استفاده زبان برنامه‌نویسی نزدیک به سخت‌افزار طراحی شده و کاملاً قابل شخصی‌سازی است. 

وی افزود: این دستگاه برای نخستین بار در حاشیه رویداد «موکا» در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد رونمایی شد. رویداد موکا از جمله رویدادهای تحولی مبتنی بر فناوری است که باهدف آشنایی جوانان با کارآفرینان برتر کشور به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود. 
احسان روحانی در ادامه با بیان اهمیت برگزاری دوره‌ای رویدادهای موکا، اظهار داشت: این رویدادها بستر مناسبی برای تبادل تجربه میان کارآفرینان و دانشجویان فراهم می‌کند و نقش مؤثری در تقویت روحیه نوآوری و کارآفرینی در میان نسل جوان دارد. 
روحانی در پایان با قدردانی از تلاش اعضای تیم فناور در این طرح شامل خانم مهندس ابراهیمی نژاد و مهندس‌کریم و همچنین برگزارکنندگان رویدادهای موکا، تأکید کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب انتقال تجربیات ارزشمند کارآفرینان، ایجاد فضای تعامل مستقیم علمی مابین دانشجو و کارآفرینان و همچنین کمک به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کشور می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top