تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/19 - 00:28
کد خبر: 548047

پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد

پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد

رئیس جمهور با حضور در مرکز ملی فوتبال ایران، ضمن دیدار با بازیکنان و کادر فنی تیم ملی و تعدادی از مسئولان فدراسیون فوتبال، برای دقایقی همراه با آنان پا به توپ شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ در نخستین روز از تشکیل مرحله جدید اردوی تیم ملی فوتبال و در فاصله هفت ماه تا شروع رقابت‌های جام جهانی 2026، مسعود پزشکیان شامگاه یکشنبه 18 آبان 1404، با حضور در مرکز ملی فوتبال با بازیکنان، اعضای کادر فنی، اجرایی و مدیریتی تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

مرحله جدید اردوی تیم ملی از امشب آغاز شده و با حضور تیم ملی در تورنمنت چهارجانبه العین با شرکت تیم‌های ملی مصر، ازبکستان، کیپ‌ورد و ایران به پایان خواهد رسید.

در ابتدای این دیدار، وزیر ورزش و جوانان و رئیس فدراسیون فوتبال ضمن خوش‌آمدگویی، حضور پزشکیان را نشانه توجه و حمایت رئیس جمهور و دولت چهاردهم از تیم ملی فوتبال دانستند. در ادامه سرمربی تیم ملی فوتبال گزارشی از روند صعود و آماده‌سازی تیم فوتبال کشورمان ارائه و ضمن درخواست «توجه ویژه» به تیم ملی برای «افتخار آفرینی» و «خوشحالی» مردم، نشان دادن «اخلاق‌مداری ایرانیان به دنیا» و «کسب بهترین نتیجه ادوار حضور ایران در جام جهانی» را 2 هدف اصلی تیم ملی در جام جهانی 2026 عنوان کرد.

رئیس جمهور نیز ضمن تشکر از تلاش‌های اعضای تیم ملی و کادر فنی، اجرایی و مدیریتی اظهار داشت: موفقیت شما باعث شادی همه مردم ایران است و امیدوارم در این مسیر موفق باشید. مهم‌تر از بردن یا باختن، این است که شما همه تلاش خود را برای شاد کردن دل مردم و افتخارآفرینی برای ایران عزیز به کار بگیرید.

 پزشکیان تصریح کرد: ایرانیان همواره قدردان کسانی بوده‌اند که در مسیر افتخارآفرینی برای ایران و شاد کردن دل مردم تلاش کرده‌اند. ما آمده‌ایم به شما خدا قوت بگوییم و امید و آرزو داریم که شاهد موفقیت شما و سربلندی ایران عزیز باشیم.

رئیس جمهور همچنین برای دقایقی با تعدادی از ملی‌پوشان فوتبال کشورمان به بازی فوتبال پرداخت.

در ادامه پزشکیان با اعضای تیم ملی فوتسال بانوان کشورمان و کادر فنی و مدیریتی آن که برای اولین بار به جام جهانی صعود کرده و از حدود 4 ماه قبل در اردوی آماده‌سازی برای حضور در جام جهانی فیلیپین آماده می‌شوند نیز دیدار و برای آنان آرزوی موفقیت کرد.

رئیس جمهور با اعضای تیم ملی امید کشورمان که برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا آماده می‌شود نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

در حاشیه دیدار پزشکیان با تیم ملی امید، وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه، وزارت ورزش و جوانان اجرای عدالت در ورزش را به شکل جدی دنبال کرده است، در تشریح اقدامات و نتایج این رویکرد گفت: توجه به تیم‌های پایه و از جمله تیم ملی امید که در این دوره موفقیت‌های چشمگیری داشته است، یکی از نتایج رویکرد عدالت‌محور وزارت ورزش و جوانان بوده است. همچنین کاروان اعزامی ورزش کشورمان به رقابت‌های ورزشی کشورهای اسلامی، امروز کار خود را با کسب مدال طلا در رشته شنا آغاز کرد که اولین مدال طلای کشورمان در رشته شنای ادوار مختلف بازی‌های کشورهای آسیایی بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در ستایش بانوی نمونه‌ای که دیدار آخر را به بهشت موکول کرد
تغییر در فرایند پذیرش دانشجومعلمان
جدیدترین خبر از طارمی در المپیاکوس
عربستان در خدمت پروژه های آمریکایی-صهیونیستی است
تعیین تکلیف سهام عدالت در دستورکار مشترک مجلس و دولت
نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید در انتظار تأیید دفتر رهبری
واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا
محل استقرار تجمع نیروهای متجاوز در مرکز پشتیبانی نیروهای زمینی در عریفجان و رادار پایگاه علی السالم آمریکا در کویت منهدم شدند
بزرگداشت رهبر شهید و دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی در دانشگاه امام صادق
توانیر: تلاش برای رفع آسیب شبکه برق در استان های جنوبی ادامه دارد
قیمت طلا و سکه در ۲۶ تیر ۱۴۰۵
عقب‌نشینی برابر دشمن، محکوم است/ تعرض به زیرساخت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند
هشدار وزیر کار به امارات از تریبون بریکس: سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهید
قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌کند
حاج علی اکبری: اخراج آمریکا از منطقه و ازاله رژیم صهیونیستی بخشی از انتقام ملت ایران است
واکنش مجید مجیدی به اظهارات توهین‌آمیز معاون ترامپ
سردار موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند بر سر دشمن تا بازگشت آرامش به جنوب ادامه خواهد داشت
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
فعالیت بندر لافت بدون وقفه ادامه دارد / پل‌های آسیب‌دیده امروز ترمیم می‌شوند
ادعای کویت درباره آسیب دیدن تاسیسات آب و برق این کشور در تبادل آتش میان ایران و آمریکا
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top