تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/08/20 - 21:51
کد خبر: 548192

کاهش انگیزه یکی از چالش‌های جدی در دانشگاه‌ها است

کاهش انگیزه یکی از چالش‌های جدی در دانشگاه‌ها است

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: یکی از چالش‌های جدی در دانشگاه‌ها، کاهش انگیزه است. اساتید باید با ایجاد فضای امید، پویایی و نشاط علمی را در دانشگاه‌ها تقویت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، سید جلیل حسینی، در آئین تقدیر از مدال‌آوران المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به جایگاه برجسته این دانشگاه در نظام آموزش پزشکی کشور گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برخورداری از ظرفیت‌های علمی و مدیریتی ارزشمند، در حوزه آموزش پزشکی و ارتقای کیفیت آن نقش برجسته‌ای دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه معاونت آموزشی وزارت بهداشت در یک سال گذشته سه راهبرد اصلی را دنبال کرده است، افزود: رفع گره‌های آئین‌نامه‌ای و تسهیل فرآیندها، تحقق عدالت آموزشی و حفظ و ارتقای کیفیت، سه محور اصلی فعالیت‌های ما بوده است. تلاش کرده‌ایم هیچ گره بسته‌ای در آئین‌نامه‌ها و مصوبات باقی نماند و عدالت آموزشی در همه سطوح دانشگاهی رعایت شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت انگیزه در میان دانشجویان و اعضای هیئت علمی تصریح کرد: یکی از چالش‌های جدی در دانشگاه‌ها، کاهش انگیزه است. اساتید باید منبع انرژی و الهام برای دانشجویان باشند و با ایجاد فضای امید، پویایی و نشاط علمی را در دانشگاه‌ها تقویت کنند.

وی افزود: المپیادهای علمی فرصتی برای شناسایی نخبگان جوان هستند و باید از این ظرفیت برای ارتقای انگیزه، رشد علمی و توسعه مهارت‌های تفکر و حل مسئله استفاده شود.

دکتر حسینی همچنین بر لزوم بازنگری در فرآیندهای المپیادهای علمی و ارتقای شفافیت تأکید کرد و گفت: ارزیابی‌ها باید با معیارهای روشن و دقیق انجام شوند تا شرکت‌کنندگان بتوانند بر اساس شاخص‌های مشخص، مسیر پیشرفت علمی خود را تنظیم کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت حمایت از دانشجویان با شرایط خاص اشاره کرد و افزود: دانشگاه باید محیطی حمایتگر برای تمام دانشجویان باشد، به‌ویژه آن‌هایی که با محدودیت‌های خاص مواجه‌اند. پدران و مادران برخی از این دانشجویان برای حفظ این مرز و بوم از جان خود گذشته‌اند و از جمله مهم‌ترین آنان، دانشجویان خانواده‌های شاهد و ایثارگر هستند. یکی از مسئولیت‌های مهم نظام آموزش عالی، بنده و همه مسئولان آموزشی دانشگاه‌ها و اعضای هیئت علمی، فراهم‌سازی شرایط مناسب برای رشد علمی این گروه است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه گفت: تمام محصولات و طرح‌های برتر المپیاد باید در دانشگاه‌ها به‌کار گرفته شوند و زمینه تبدیل آن‌ها به محصولات دانش‌بنیان فراهم شود تا این دستاوردها به ارتقای کیفیت آموزش و تولید ثروت علمی برای کشور منجر شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نتایج تلاش‌های نخبگان المپیادی باید در مسیر توسعه نظام آموزش علوم پزشکی به‌کار گرفته شود. هدف ما ایجاد دانشگاه‌هایی پویا، الهام‌بخش و اثرگذار در آینده آموزش پزشکی کشور است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خبرنگاران در مقابله با روایت‌سازی دشمن نقش مهمی دارند
قیمت ملک در دور باطل
استقلال برای سه جام نیاز به تقویت دارد
باید در برابر اسرائیل متحد شویم
همان ذهنیت عامل بمباران اتمی هیروشیما، امروز در واشنگتن حاکم است
شمر نیز در چنین مجلسی سینه می‌زند
تکمیل زنجیره خدمات سفرپرایم با راه‌اندازی بخش تور
برکناری شوکه‌کننده فرمانده لشکر پنجم ارتش آمریکا در اروپا
خنجر انتقام صنعا در گلوی آل سعود / مزدوران سعودی زیر ضرب انصارالله
استراتژی برند چیست؟ راهنمای تدوین استراتژی برند برای ساخت مسیر رشد متمایز
نمایندگی تعمیر قهوه ساز و اسپرسو ساز فیلیپس
چقدر در مورد فن فشار مثبت راه پله می‌دانید؟
سعودی‌ها و کارناوال ائتلاف‌سازی؛ مکه جدیدترین ایستگاه در مسیر بی‌نتیجه‌ها
فروش ویژه پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور با ۲۰ درصد تخفیف
راز بزرگ ماندگاری مواد کراتین مو برزیلی فاش شد !
آیا فرش شما تمیز و آماده پاییز است؟
۷ عادت اشتباه که فرشتان را کثیف می کند
۵ لکه رایج فرش که بعد از مهمانی ایجاد می شوند (+روش تمیز کردن)
۸ مهم ترین تاثیر برندسازی در موفقیت کسب‌وکارهای نوپا
بهترین دندانپزشک کودکان مشهد کیست؟ (معرفی ۵ پزشک برتر!)
چگونه از تمیزی و بهداشت فرش مطمئن شویم؟
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top