تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/08/22 - 11:58
کد خبر: 548353

ایستگاه مترو میدان شهرری تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد

ایستگاه مترو میدان شهرری تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از ایستگاه‌های توسعه جنوبی خط ۶ مترو گفت: ایستگاه مترو میدان شهر ری تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احمد صادقی به همراه رضا شنگی شهردار منطقه ۲۰ و نعمت الله فرزان پور مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران (مترو) از روند توسعه جنوبی خط ۶ مترو و پیشرفت ایستگاه‌های میدان شهرری، ابن بابویه، صفائیه و دولت آباد بازدید کردند.

صادقی در این بازدید و تاکید بر اتمام هر چه سریع‌تر این ایستگاه‌ها گفت: در مدیریت دوره ششم پایتخت، ترافیک و آلودگی هوا به عنوان دو مطالبه جدی مردم و دو معضل اساسی شهر تهران مطرح شد و بهترین راه حل برای مرتفع نمودن آن توسعه هر چه بیشتر حمل و نقل عمومی به ویژه مترو است.

وی ادامه داد: بر این اساس سهم اصلی و بیشترین حجم از بودجه سنواتی برای این منظور اختصاص داده شد.

صادقی اضافه کرد: در کنار این مهم بهره مندی مردم جنوب پایتخت از حمل و نقل عمومی نیز به عنوان یک اولویت در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت که این اقدام در راستای کاهش فاصله شمال و جنوب پایتخت اجرایی شد.

صادقی ادامه داد: در این راستا توسعه جنوبی خط ۶ مترو در مسیر تحقق این دو هدف مورد توجه واقع شد و در حال حاضر شاهد کارگاه‌های فعال در این بخش هستیم.

صادقی افزود: خط ۶ مترو منتهی به ایستگاه دولت آباد می‌شد اما به زودی بخش جنوبی خط ۶ در میدان شهر ری و ضلع غربی حرم حضرت عبدالعظیم (ع) توسعه یافته و در نهایت به راه آهن جمهوری اسلامی ایران متصل خواهد شد. این اقدام کار بزرگی بوده که در این دوره مدیریت شهری محقق خواهد شد.

احمد صادقی در ادامه با تاکید بر اینکه بازگشایی گره‌های ترافیکی به کمک توسعه خطوط مترو و انتقال مسیر به فضای زیر سطحی سبب تسهیل آمد و شد شهروندان و دسترسی آنان به مقاصدشان خواهد شد گفت: در برنامه زمان بندی ارائه شده اتمام ایستگاه‌ها به ویژه ایستگاه میدان شهر ری در ابتدای سال ۱۴۰۵ قرار داده شده اما با تاکید شهردار تهران و نیز شورای اسلامی شهر تهران بر آنیم تا این ایستگاه تا پایان سال به مردم خوب شهر ری تحویل داده شود.

وی ادامه داد: ترافیک این محدوده (میدان شهر ری) سال‌ها ست که برای مردم مشکل آفرین بوده و به فضل الهی تا پایان سال این گره ترافیکی باز خواهد شد و مردم می‌توانند به راحتی به حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و بازار قدیم شهر ری دسترسی پیدا کنند.

وی در پایان افزود: خوشبختانه امروز شاهد این بودیم که کارگاه‌های مترو با حداکثر توان فعال هستند و امیدواریم بتوانیم هدیه خوبی به مردم شهر ری در آستانه سال جدید تقدیم کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عرضه مدل های جدید چت جی پی تی برای رقابت با گوگل
نقص‌های امنیتی در یک پیام‌رسان شماره تلفن‌ کاربران را فاش کرد
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
برگزاری جشن میلاد و مراسم عقد دانشجویی در کاروان‌های عمره دانشگاهیان
امیرسیاری: هوشیاری و حفظ ارزش‌ها مهم‌ترین راه مقابله با جنگ نرم است
عارف: عقب‌ماندگی سلامت الکترونیک باید جبران شود
علم الهدی: دشمن به دنبال تغییر هویت دینی و فرهنگی ملت ایران است
پوتین: سلام گرم من را به رهبر معظم برسانید/ تأکید بر حمایت از ایران
قطعی شدن پرتاب ۳ ماهواره سنجشی ایرانی در نخستین روزهای زمستان
شرط و شروط زلنسکی برای برگزاری انتخابات
پزشکیان: صلح با گفتگوی برابر و پایان تبعیض و انحصار جهانی محقق می‌شود
نوشابه‌های گازدار هیچ نقشی در بهبود حالت تهوع ندارند
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
حجت الاسلام رفعتی: حجاب سپر اخلاقی و تضمین‌کننده مسیر رشد انسان است
لازارینی: مردم غزه در اثر سامانه «بایرون» با مشقت جدید مواجهند
نشست صمیمی زوج‌های جوان عمره دانشجویی در مدینه برگزار شد
یک سوم رشد اقتصادی کشور به عهده دانشگاه‌ها است
چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند
مادورو: ملت ونزوئلا هرگز تسلیم نخواهد شد
برگزاری نشست «پرتنش» کابینه در قدس در پی فشارهای آمریکا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top