تاریخ انتشار: شنبه 1404/08/24 - 07:31
کد خبر: 548441

فعالیت سامانه بارشی جدید در ۱۲ استان از امروز؛ تخریب محصولات کشاورزی

فعالیت سامانه بارشی جدید در ۱۲ استان از امروز؛ تخریب محصولات کشاورزی

مسئول هواشناسی با اشاره به آغاز فعالیت سامانه بارشی جدید در ۱۲ استان گفت: رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید از امروز آغاز می‌شود و احتمال سیلابی‌شدن مسیل‌ها و خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور گفت: از امروز (شنبه، ۲۴ آبان) تا روز دوشنبه (۲۶ آبان) در برخی نقاط شمال‌غرب، غرب، جنوب غرب و ارتفاعات جنوبی البرز مرکزی، افزایش ابر، وزش باد شدید موقت، خیزش گردوخاک و در برخی ساعات وقوع رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت جوی تهران افزود: آسمان تهران امروز (۲۴ آبان) کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد ملایم خواهد بود و حداقل دما ۱۱ و حداکثر دما ۲۱ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به هشدار زرد سازمان هواشناسی در پی فعالیت این سامانه بارشی یادآور شد: در روز شنبه (۲۴ آبان) در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، چهارمحال و بختیاری، زنجان، لرستان، مناطق غربی اصفهان، ارتفاعات و شمال خوزستان و ارتفاعات کهگیلویه و بویر احمد، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان بیان کرد: در روز یکشنبه (۲۵ آبان) نیز همین شرایط در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، کرمانشاه، کردستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ارتفاعات غربی اصفهان و ارتفاعات شمال خوزستان ادامه دارد و در برخی ارتفاعات بارش برف دور از انتظار نیست.

وی در پایان با تشریح مخاطرات این سامانه بارشی اظهار کرد: احتمال لغزندگی جاده‌ها، جاری‌شدن روان آب، طغیان رودخانه‌های فصلی، وقوع تندبادهای لحظه‌ای، صاعقه، آب‌گرفتگی معابر، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های سبک و بخش کشاورزی وجود دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top