تاریخ انتشار: شنبه 1404/08/24 - 19:23
کد خبر: 548497

نخستین شبکه مذهبی خادم‌یاوران دانشجویی «لبیک» آغاز به کار کرد

نخستین شبکه مذهبی خادم‌یاوران دانشجویی «لبیک» آغاز به کار کرد

نخستین شبکه مذهبی خادم‌یاوران دانشجویی «لبیک» با حضور ۹۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های تهران، با هدف خدمت‌رسانی پیش از سفر به زائران بیت‌الله‌الحرام و مشاهد مشرفه فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نخستین شبکه مذهبی خادم‌یاوران دانشجویی «لبیک» با حضور ۹۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های تهران، با هدف خدمت‌رسانی پیش از سفر به زائران بیت‌الله الحرام و مشاهد مشرفه فعالیت خود را رسماً آغاز کرد.

نخستین نشست هم‌اندیشی این خادم‌یاوران، عصر روز سه‌شنبه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری در این نشست، خدمت به زائران را از مصادیق بارز «تعظیم شعائر الهی» خواند و اظهار داشت: ارزش خدمت به زائران، کمتر از خود زیارت و دعا نیست و اگر کسی به جایگاه و منزلت این عمل واقف باشد، برای خدمتگزاری، از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

وی با تبیین سیره ائمه معصومین (ع) و اولیای الهی، به ذکر نمونه‌هایی از خدمت‌رسانی این بزرگان به زائران پرداخت و تصریح کرد: اولیای الهی، خدمت به زائران اهل بیت (ع) را مایه فخر خود می‌دانستند و منزلت والای آنان، مانعی برای خدمتگزاری مستقیمشان نبود.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در ادامه، با اشاره به رویداد عمره دانشگاهیان به عنوان بزرگترین رویداد معنوی جامعه نخبگانی، انعکاس خبری این رویداد در رسانه‌های بین‌المللی را بسیار ضعیف ارزیابی و ابراز امیدواری کرد: امیدوارم با کمک و همراهی شما خادم‌یاوران، این کاستی رسانه‌ای جبران شود.

پس از سخنرانی، خادم‌یاوران دانشجو در چهار تیم تخصصی «رسانه»، «اجرایی و مراسمات»، «فرهنگی» و «پشتیبانی» ساماندهی شدند.

بر اساس این گزارش، از مهمترین مأموریت‌های آتی این شبکه، «برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های فرهنگی برای زائران در ایران» و «برپایی موکب‌های خدماتی در مسیر عتبات عالیات» عنوان شده است.

علاقه‌مندان به عضویت در این شبکه دانشجویی که ساکن تهران هستند، می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۹۵۰۷۴۷ تماس حاصل کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top