تاریخ انتشار: شنبه 1404/08/24 - 19:48
کد خبر: 548505

طرح یسنا از آذر دوباره آغاز می‌شود

طرح یسنا از آذر دوباره آغاز می‌شود

مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای مرحله جدید طرح یسنا در اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از آذر ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  زهرا قیومی، مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مرحله جدید طرح یسنا، گفت: با هدف رفع سوءتغذیه کودکان و حمایت از مادران باردار و دارای کودک شیرخوار زیر ۵ سال، دو طرح ملی مهم در بستر کالابرگ الکترونیکی در حال اجرا است که علاوه بر عموم مردم، خانوارهای مشمول نیز می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به طرح حمایت غذایی کودکان ۵ تا ۵۹ ماهه مبتلا به سوءتغذیه افزود: این طرح ملی با همکاری مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامه و بودجه کشور اجرا می‌شود.

قیومی ادامه داد: کودکان بلافاصله پس از تولد کارت بهداشت دریافت می‌کنند و شاخص‌های رشد آنها (قد، وزن و BMI) به‌طور منظم از سوی مراکز بهداشت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی پایش می‌شود.

مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی ادامه داد: اطلاعات پایش‌شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی (معاونت رفاه و امور اقتصادی) ارسال و پس از وسع سنجی (دهک‌بندی درآمدی)، کودکان دارای اختلال رشد در دهک‌های درآمدی ۱ تا ۷ تحت پوشش حمایتی قرار می‌گیرند.

وی آغاز این طرح ملی را از سال ۱۴۰۲ با پوشش ۱۳۶ هزار کودک در ۱۳۱ هزار خانوار اعلام کرد و گفت: در مراحل اولیه سال ۱۴۰۲، به دهک‌های ۱ تا ۵ مبلغ یک میلیون تومان و به دهک‌های ۶ و ۷ مبلغ ۶۰۰ هزار تومان اعتبار بر اساس سبد غذایی ۱۶ قلمی تأیید شده وزارت بهداشت اختصاص یافت.

قیومی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۳۴ هزار کودک در ۱۳۰ هزار خانوار تحت پوشش قرار گرفتند که دهک‌های ۱ تا ۵ یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و دهک‌های ۶ و ۷، ۶۶۰ هزار تومان اعتبار دریافت کردند.

مدیرکل دفتر امور حمایتی وزارت رفاه از افزایش ۱۰۰ درصدی پوشش کودکان مشمول در سال ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: اعتبار سبد غذایی کودکان با ۲۰ درصد افزایش به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خواهد رسید.

قیومی خاطرنشان کرد: خانوارهای شناسایی‌شده توسط وزارت بهداشت به وزارت رفاه معرفی شده‌اند و از ابتدای آذرماه سال ۱۴۰۴ می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد شبکه ملی اعتبار (کالابرگ الکترونیکی)، اقلام غذایی موردنیاز کودکان خود را به‌صورت رایگان تهیه کنند.

وی افزود: طرح ارائه سبد غذایی و بسته بهداشتی به مادران باردار و دارای کودک شیرخوار (طرح یسنا) نیز از ابتدای آذر ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد و مادران باردار و دارای کودک زیر دو سال (شیرخوار) مشمول، می‌توانند از اعتبار اختصاصی برای خرید اقلام غذایی مورد تأیید وزارت بهداشت بهره‌مند شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top