تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/26 - 21:21
کد خبر: 548680

پرفروش‌های بخش مجازی نمایشگاه کتاب اعلام شد؛ پیشتازی آثار دینی و رمان

پرفروش‌های بخش مجازی نمایشگاه کتاب اعلام شد؛ پیشتازی آثار دینی و رمان

آمار فروش و فهرست «کتاب‌های پرفروش» در بخش مجازی سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر پایه تعداد نسخه‌های فروخته‌شده، منتشر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  آمار فروش و فهرست «کتاب‌های پرفروش» در بخش مجازی سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر پایه تعداد نسخه‌های فروخته‌شده، منتشر شد.

«راه رشد؛ الگوی تربیت دینی»، «مرگ ایوان ایلیچ» و «تفسیر قرآن تسنیم» در رتبه‌های اول

در صدر این فهرست، کتاب «راه رشد؛ الگوی دینی تربیت کودک و نوجوان» با فروش ۵۱۸۳ نسخه قرار دارد؛ اثری که به‌دلیل رویکرد کاربردی و دینی خود در حوزه تربیت نسل جوان، با استقبال گسترده خانواده‌ها و فعالان فرهنگی روبرو شده است. پس از آن، کتاب «مرگ ایوان ایلیچ» از لئو تولستوی با فروش ۴۵۲۵ نسخه در جایگاه دوم قرار گرفته و در رتبه سوم، جلدهایی از مجموعه تفسیری «تسنیم؛ تفسیر قرآن کریم» با ۳۸۶۰ نسخه فروش دیده می‌شود که نشان‌دهنده حضور پررنگ آثار مذهبی و تفسیری در میان علاقه‌مندان کتاب است.

در رتبه‌های بعدی، نام آثاری از بزرگان ادبیات ایران و جهان به چشم می‌خورد؛ «سمفونی مردگان» اثر عباس معروفی با ۳۱۵۸ نسخه، «نهج‌البلاغه جوانان» با ۳۰۰۵ نسخه و «تکه‌هایی از یک کل منسجم» با ۲۸۸۰ نسخه از جمله کتاب‌هایی هستند که توانسته‌اند طیف وسیعی از مخاطبان را به خود جلب کنند. کتاب‌های «بیگانه» از آلبر کامو با ۲۷۵۱ نسخه، «قرآن کریم» با ۲۴۸۳ نسخه، «باروت خیس» با ۲۳۸۴ نسخه و «شب‌های روشن؛ یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز» با ۲۰۰۲ نسخه نیز به ترتیب رتبه‌های هشتم تا دهم را از آن خود کرده‌اند.

آثار کلاسیک، کتب اخلاقی و دینی و کتب روان‌شناسی در ۵۰ عنوان نخست فروش

در میان ۵۰ عنوان نخست، ترکیبی متنوع از آثار کلاسیک ادبی، کتاب‌های دینی و اخلاقی و آثار روان‌شناسی و خودشناسی دیده می‌شود. آثاری چون «صد سال تنهایی»، «سال بلوا»، «کیمیاگر»، «سووشون»، «دعای توسل و زیارت عاشورا و زیارت اربعین»، «چشم‌هایش»، «شازده کوچولو»، «۱۹۸۴»، «نماز باحال؛ یه سفر پرماجرا به دنیای نماز»، «خاک‌سپاری دوم بانوی مرگ»، «انسان در جست‌وجوی معنا» و «من کیستم؟ درسنامه انسان‌شناسی برای همه» که بین رتبه ۱۱ تا ۲۲ قرار دارند و بین ۱۹۰۰ تا ۱۳۰۰ نسخه فروش رفته‌اند و بیانگر گستردگی علایق مخاطبان ایرانی در ژانرهای مختلف هستند.

در بخش دوم فهرست نیز عناوینی چون «آئین دادرسی مدنی؛ دوره بنیادین»، «صحبت سال‌ها؛ زندگی و مرام آیت‌الله محمدتقی بهجت فومنی»، «یادداشت‌های زیرزمینی»، «نیست»، «عربیکا؛ سفر به لبنان در روزهای غم و شادی»، «معجزه شکرگزاری»، «طاعون»، «وسعت رزق؛ استغفار از امیرالمومنین حضرت علی (ع)»، «شرح آزمونی قانون مجازات اسلامی» و «شیمی کربن» به چشم می‌خورد. این گروه از آثار نیز رتبه‌های ۲۳ تا ۳۲ را از آن خود کرده و بین ۱۲۰۰ تا ۱۱۰۰ نسخه به فروش رفته‌اند.

حضور کتاب‌هایی چون «کهکشان نیستی؛ داستانی بر اساس زندگی آیت‌الله سیدعلی قاضی طباطبایی (ره)»، «زنان زندانی؛ روایتی از فجیع‌ترین جنایات تاریخ علیه زن»، «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»، «هفتاد بند استغفار امیرالمومنین (ع) جهت وسعت رزق»، «جنایات و مکافات»، «سقوط»، «ارتباط با خدا»، «هواتو دارم؛ روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبدالهی» که به ترتیب بین ۱۱۰۰ تا ۱۰۰۰ نسخه فروخته شده و نشان می‌دهد که موضوعات تاریخی، اجتماعی و انقلابی نیز در میان مخاطبان جایگاه ویژه‌ای دارند.

آثار دینی، ادبی و روان‌شناسی در بخش مجازی نمایشگاه پرفروش بودند

در رتبه‌های پایانی این فهرست و بین رده ۴۱ تا ۵۰ نیز آثار شناخته‌شده‌ای چون «زندگی خود را دوباره بیافرینید»، «اثر مرکب»، «نازنین یک داستان خیالی»، «شرح آزمونی آئین دادرسی کیفری»، «تمثیلات اخلاقی، تربیتی»، «آسیب‌شناسی روانی بر اساس DSM-۵-TR»، «بخش دی»، «خون دلی که لعل شد؛ خاطرات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)»، «بدن فراموش نمی‌کند» و «یک عاشقانه آرام» حضور دارند که به ترتیب بین ۱۰۰۰ تا ۹۰۰ نسخه فروش رفته‌اند.

بررسی این آمار نشان می‌دهد که مخاطبان نمایشگاه مجازی کتاب تهران، هم‌زمان به آثار دینی، ادبی و روان‌شناسی علاقه‌مندند و به‌ویژه آثار ترکیبی از تأمل معنوی و خودشناسی بیشترین توجه را به خود جلب کرده‌اند. این تنوع، گواهی بر رشد فرهنگ مطالعه در فضای دیجیتال و استمرار جایگاه کتاب به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای گفت‌وگو، آگاهی و الهام در جامعه امروز ایران است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top