تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/08/27 - 20:10
کد خبر: 548730

آغاز اجرای طرح صیانت از صنعت امنیت سایبری

آغاز اجرای طرح صیانت از صنعت امنیت سایبری

به همت مرکز مدیریت راهبردی افتا و با هدف صیانت از فعالان زیست بوم سایبری و آگاهی‌بخشی و توانمندسازی صیانتی صنعت افتا، فرایند اجرایی طرح پویان با حضور جمعی از فعالان این صنعت آغاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتا، علی نوروززاده رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا درهمایش طرح پویان اعلام کرد: هدف طرح پویان تولید محتوای آموزشی امنیت سایبری برای شرکت‌های دارای مجوز آموزش این نوع امنیت است تا تمامی فعالان بخش خصوصی اکوسیستم سایبری را آموزش دهند.

نوروززاده با اشاره به اینکه صدور مجوزهای افتا برای متقاضیان بخش خصوصی در آبان ماه نسبت به مدت مشابه پارسال ۴ برابر شده است، می‌گوید: حاکمیت به بخش خصوصی اعتماد دارد تا بتواند با حضور در دستگاه‌های زیرساختی کشور، آنها را برای افزایش امنیت سایبری کمک کرده و طرح‌های ارتقا امنیت را اجرا کند و این واقعیتی انکارناپذیر است که حاکمیت فقط با همراهی و مشارکت گسترده بخش خصوصی خواهد توانست امنیت سایبری کشور را ایجاد و حفاظت کند.

وی افزود: حساسیت حاکمیت در باره دسترسی شاغلان بخش خصوصی به داده‌ها و سامانه‌های امنیت سایبری زیرساخت‌ها طبیعی است و برای برطرف شدن این دغدغه طرح پویان با جدیت خاصی اجرا خواهد شد تا شاغلان پرتلاش این صنعت با چالش‌های احتمالی پیش رویشان به خوبی آشنا شوند.

وی گفت: برای جبران عقب ماندگی در حوزه فناوری اطلاعات کشور نیز مرکز مدیریت راهبردی افتا از مشارکت، همفکری و همراهی فعالان خصوصی صنعت افتا استقبال می‌کند، تا با همکاری مراکز بالادستی چون ستاد توسعه علم و فناوری افتا، بتوانیم این عقب ماندگی را جبران کنیم و توصیه می‌شود که بخش خصوصی از این فرصت نیز کمال استفاده را ببرد و همچون گذشته، فعالانه در میدان حضور داشته باشد.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا همچنین اعلام کرد: سیاست حاکمیت، کاهش حداکثری وابستگی به محصولات خارجی حوزه امنیت سایبری است و باید محصولات صنعت داخلی افتا، جایگزین محصولات مشابه خارجی شود.

در این همایش محسن پاشا قائم مقام و معاون امنیت مرکز ملی فضای مجازی، در سخنانی با تشریح چالش‌های پیش روی اکوسیستم سایبری کشور گفت: طبق قانون بودجه، سازمان‌ها و دستگاه‌ها موظفند یک درصد از دارایی خود را در حوزه امنیت سایبری هزینه کنند که لازم است بخش خصوصی برای اجرای طرح‌های مرتبط با امنیت سایبر حضور فعالی داشته باشند.

معاون امنیت مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به ایجاد اکو سیستم بیمه سایبری گفت: دولت مکلف شده است تا همه دارایی‌های سایبری خود را بیمه کند و به همین منظور در بودجه سال آینده برای آن، اعتبارات لازم در نظر گرفته شده است.

قائم مقام مرکز ملی فضای مجازی از عزم این مرکز برای برطرف کردن موانع سد راه توسعه فناوری اطلاعات و گسترش امنیت سایبری و همچنین حذف مقررات دست و پاگیر خبر داد.

حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نیز در این همایش با بیان اینکه در بخش خصوصی به آگاه سازی و توانمندسازی شاغلان صنعت افتا توجه خاصی نشده است گفت: شرکت‌های مشاوره و آموزش در حوزه امنیت سایبری، باید علاوه بر سازمان‌ها به آموزش شرکت‌های خصوصی توجه خاصی داشته باشند تا تاب آوری سایبری هر چه بیشتر افزایش یابد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، خطاب به فعالان بخش خصوصی امنیت سایبری گفت: اعتماد حاکمیت به بخش خصوصی بسیار مغتنم بوده و ما باید ثابت کنیم که حاکمیت تصمیم درستی گرفته است و شرکت‌های خصوصی فعال در حوزه سایبر امین کشور هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top