تاریخ انتشار: جمعه 1404/08/30 - 18:08
کد خبر: 548899

میرباقری: نماز طلب باران سنتی احیاشده برای جلب رحمت و گشایش الهی است

میرباقری: نماز طلب باران سنتی احیاشده برای جلب رحمت و گشایش الهی است

قم- عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: سنت دعا و نماز طلب باران می‌تواند مجالی برای بازگشت جامعه به استغفار، توسل و جلب رحمت الهی باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  آیت الله سید مهدی میرباقری عصر جمعه در مراسم اقامه نماز طلب باران در مسجد مقدس جمکران، با اشاره به حقیقت وابستگی انسان به خالق هستی، بیان کرد: انسان همواره نیازمند فیض الهی است و همه اسباب عالم نقش واسطه‌ای در تحقق اراده خداوند دارند.

وی گفت: همراهی با انبیای الهی موجب می‌شود، پرده‌ها کنار رفته و حقیقت تأثیرگذاری خداوند در پس همه عوامل آشکار شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه سلطه وسوسه‌ها و القائات شیطانی موجب می‌شود انسان در دام ظواهر اسباب گرفتار شود و گمان کند روزی و نعمت‌ها از ناحیه آنان تأمین می‌شود، گفت: در چنین شرایطی، گاهی خداوند برای بیدارسازی انسان برخی اسباب را از کار می‌اندازد تا بشر بار دیگر فقر و نیازمندی حقیقی خود را دریابد.

آیت الله میرباقری با اشاره به جریان‌های طبیعی همچون کمبود بارش، کاهش آب‌های زیرزمینی و سخت‌تر شدن معیشت افزود: گاه خشکسالی و خشک‌شدن چشمه‌ها به‌عنوان تلنگری الهی رخ می‌دهد تا بشر در برابر اضطرار قرار گیرد و به سوی خالق خویش بازگردد.

س با بیان اینکه استغفار از آموزه‌های صریح قرآن برای جلب رحمت و گشایش الهی است، تأکید کرد: سنت دیرینه دعا و نماز طلب باران در فرهنگ دینی امت اسلام جایگاهی ارزشمند داشته و در سال‌های اخیر دوباره احیا شده است.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: این سنت علاوه بر آثار معنوی، برکات مادی نیز در پی دارد و باید به‌عنوان میراثی دینی و اجتماعی زنده نگاه داشته شود تا جامعه از ثمرات آن بهره‌مند گردد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به برخی روایات آخرالزمان گفت: افزایش پدیده‌هایی همچون سیل‌ها، طوفان‌ها و زلزله‌ها نشانه‌هایی است که می‌تواند انسان را متوجه ضرورت بازگشت به خداوند و توجه به ولیّ الهی در عصر کنونی کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top