تاریخ انتشار: شنبه 1404/09/08 - 15:01
کد خبر: 549337

داروخانه‌ بیماران خاص در شرایط آلودگی هوا تعطیل نیست

داروخانه‌ بیماران خاص در شرایط آلودگی هوا تعطیل نیست

مسئول داروخانه بیماری‌های خاص گفت: با وجود آلودگی و شرایط بحرانی، داروخانه‌ها همچنان طبق روال معمول به فعالیت ادامه می‌دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسول نظری فرد داروساز و مسئول داروخانه بیماری‌های خاص در گفتگو با مهر گفت: در شرایط آلودگی هوا یا بحران‌های مشابه، ساعت کاری داروخانه‌ها بدون تغییر باقی می‌ماند و خدمات دارویی همچنان طبق روال معمول ارائه می‌شود و هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر فعالیت دارد و تنها پنجشنبه‌ها تا ساعت ۱۲ ظهر باز است و روزهای تعطیل نیز داروخانه تعطیل است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامطلوب بازار دارویی، از «افزایش روزانه کمبودها» خبر داد و گفت: شرایط واقعاً افتضاح است؛ هر روز کمبودها بیشتر می‌شود و بسیاری از اسپری‌های تنفسی دیگر وارد نمی‌شوند و تولید داخل جای آن‌ها را گرفته است، همچنین برخی داروهای ایرانی که جز داروهای پرمصرف بیماران پیوندی و افراد با اختلالات سیستم ایمنی هستند، مدت‌ها است در بازار یافت نمی‌شوند.

این داروساز کمبود جدی در داروهای شیمی‌درمانی را نیز تأیید کرد و گفت: دارویی که برای درمان سرطان خون استفاده می‌شود، جزو داروهای حیاتی هستند و اکنون با کمبود جدی مواجه‌اند.

وی تأخیر ۷ تا ۸ ماهه بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و شرکت‌های تأمین‌کننده را از عوامل مهم ایجاد این وضعیت دانست و افزود: وقتی بیمه نتواند به موقع پول تأمین‌کننده را بدهد، زنجیره تولید و واردات مختل می‌شود و نتیجه آن کمبود دارو است.

نظری‌فرد همچنین به مشکلات ناشی از برخی خطاهای برنامه‌ریزی و محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: تحریم‌ها باعث شده بعضی کشورها دارو به ما ندهند و این موضوع کمبودها را تشدید می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top